پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت

شیوا میرزائی

تعداد سوال: ۱

پوسیدگی ساقه گیاه ویژه

تعداد بازدید ۵۳

سلام،ساقه گیاه سوسن عنکبوتی ما چند وقتی هست که روش لک قهوه ای بزرگی افتاده و شروع به پوسیدگی کرده و نمیدونم از چه نوع کود یا ضدقارچی باید براش استفاده کنم،و الان چند سالی هست که برگ هایش در این حد مونده و بزرگ نمیشه و تا حالا گل هم نداده،ممنون میشم اگر راهنمایی کنید تا قبل از این که به کل پوسیده بشه براش درمان پیدا کنم

تصویر ارسالی
۱۴۰۴-۰۱-۲۱ ۱۰:۵۱:۱۷

کارشناس شماره ۱

تعداد سوال: ۰

سلام وقت بخیر لطفا عکس کامل گیاه و موقعیت نگهداری اش در محیط را ارسال کنید

۱۴۰۴-۰۱-۲۱ ۲۲:۴۷:۳۴

شیوا میرزائی

امروز ساقه از طرف دیگه هم لکه افتاده و نرم شده و گیاه داره نابود میشه لطفاً اسم کود و قارچ کش رو دقیق و نحوه استفاده از اون رو کامل بهم توضیح بدین که هر چی سریع تر اقدام کنم،و اینکه چطوری باید درمان بشه یا اگر درمان نمیشه نحوه تکثیرش رو بهم بگید لطفا

تصاویر ارسالی
۱۴۰۴-۰۱-۲۲ ۱۱:۰۸:۲۵

کارشناس شماره ۱

این گیاه به محیطی با تهویه ی عالی نیاز دارد . و در محیطهای بسته یا با تهویه ی ناکافی دچار بیماری و پوسیدگی میشود . بین دو آبیاری باید حتما اجازه دهید خاک گلدان خشک شود و بعد آبیاری را انجام دهید افراط در آبیاری و رطوبت زیاد و نوسان دمای محیط و خاک نامناسب نیز نیتواند گیاه را دچار پوسیدگی و بیماری کند . ابتدا شرایط محیطی را بهبود دهید . گلدان را در محیطی با تهویه ی عالی و نور متوسط و دمای یکنواخت قرار دهید . بهتر است اگر خطر سرما برطرف شده است گیاه را در بهار و تابستان در تراس سایه نگهداری کنید . برای سمپاشی گیاه ازقارچ کش مانکوزب استفاده کنید و سم را بر روی ساقه و محل آسیب اسپری کنید . سمپاشی را در داخل منزل انجام ندهید. تکثیر این گیاه از طریق تقسیم پیاز در پاییز و زمستان انجام میشود .

۱۴۰۴-۰۱-۲۲ ۱۸:۴۸:۲۴

شیوا میرزائی

این یه لکه ساده نیست که با قارچ کش حل بشه ازتون راه درمان قطعی خواستم چون رسما ریشه داره نرم میشه و هر روز هم پیشرفت میکنه،لطفا درمان و راه حلی بگید که بشه باهاش گیاهم رو درمان کنم چون اینطوری ساقه کاملا از بین می‌ره و به ریشه میرسه و کلا نابود میشه

۱۴۰۴-۰۱-۲۲ ۱۹:۵۷:۴۷

کارشناس شماره ۱

اگر پوسیدگی در حال سرایت به ریشه باشد باید گیاه را از خاک خارج کنید و اگر مشاهده کردید که پیاز گیاه هم درحال نرم شدن باشد متاسفانه گیاه در حال از بین رفتن است . اگر در کنار پیاز اصلی پیازچه وجود داشته باشد و سالم باشند میتوانید آنها را جدا کرده و در گلدانی جداگانه کشت کنید و پیاز اصلی که پوسیده شده است را دور بیاندازید . افراط و تفریط در ابیاری این گیاه را فورا دچار پوسیدگی میکند و متاسفانه وقتی روند پوسیدگی شدت دارد و در طوقه ( محل اتصال ساقه به پیاز) و پیاز گیاه پوسیدگی شدت پیدا میکند نمیتوان برای گیاه کاری انجام داد مگر اینکه پیازچه های سالم را جدا کرده و گیاه را از این طریق تکثیر کنید .

۱۴۰۴-۰۱-۲۲ ۲۰:۵۸:۲۸
کافه گلدون

کافه گلدون از سال 96 با نام گلدوناریوم فعالیت خود را  آغاز کرد و در سال 97  کافه گلدان ، با تیم جوانی متشکل از متخصصین حوزه های مدیریت کسب و کار، کشاورزی، بازاریابی، روانشناسی و معماری، به راه اندازی وبسایت کافه گلدون پرداخت تا منبعی جامع برای تمامی دوست داران گل و گیاه باشد.
درباره ما

تلفن ثابت: ۰۲۱۷۱۰۵۳۱۹۳

کانال تلگرام و پیج اینستاگرام:
cafegoldoon_com@