پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت

کاربر

تعداد سوال: ۴

زردی گل دیفن کاملیا ویژه

تعداد بازدید ۸۴

سلام خسته نباشید من یه دوماه ونیمی هس چندتا گل خریدم یکیشونم دیفن کاملیا هس همراه خاک و گل ۵الی ۶تا هم کود مایع خریدم که از کسی که خاکو خریدم کود ام دادن بهم و طرز استفاده سونی اینطوربود که بعداز یه هفته بهش کود جلبک بده و بعد یه ماه خاکش و عوض کن و بلافاصله بعد عوض کردن خاک ۱ونیم سی‌سی کود جلبک با ۱ونیم سیسی کود آمینواسید رو جدا جدا با الیتر آب قاطی کن و باهم مخلوط کن و به اندازه آبیاری معمولی بریز پای گل ها و بعد از ۵ الی ۱۰ روز هم کو کلسیم و بده به گل ها و بعد از ۵ الی ۱۰روز بعد هم کود سولفور خالص و بده به گلها من تا مرحله کود کلسیم استفاده کردم ولی هنوز کود سولفور خالص و ندادم بهشون گل دیفن کاملیا رو اول پشت پنجره شمالی قرارمیدام ولی بعد از اینکه از پایین دوسه تا از برگاش خشک شدن احساس کردم نورش زیاده آوردم پایین روی یه میز که نور پنجره از پست پرده میتابه بهش ولی دوسه روزی هس بازم نوک برگ هاش زرد میشه واین زردی کم کم زیاد میشه و بعدش هم کل برگ از این میره آبیاری شم وقتی خاک گلدون خشک میشه میکنم غبار پاسی هم میکنم قبل از طلوع یا غروب آفتاب

تصویر ارسالی
۱۴۰۴-۰۱-۲۶ ۱۴:۳۹:۳۶

کارشناس شماره ۱

تعداد سوال: ۰

سلام وقت بخیر . گیاه دچار تنش در اثر بیشبود کود و یا مسمومیت در اثر مصرف بیش از اندازه کود شده است . گیاهی که تازه خریداری شده حداقل تا سه ماه نیاز به مصرف کود ندارد . متاسفانه وقتی گیاه دچار چنین تنشی میشود فقط باید به گیاه زمان بدهید تا این تنش را از سر بگذراند. گلدان را در محیطی با تهویه ی عالی و نور کافی قرار دهید. برگی که بیشترین آسیب را دسده جدا کنید . و بعد با رویش برگهای جدید ، برگهای آسیب دیده ی قبلی را به مرور و یکی یکی جدا کنید . از هیچ نوع کود و یا ماده تقویتی یا ضد شوک استفاده نکنید . آبیاری را زمانی انجام دهید که خاک گلدان نسبتا خشک شده باشد میتوانید برای تست خشکی خاک از سيخ چوبی استفاده کنید. سعی کنید نوری که از پنجره عبور میکند روی برگها و گلدان نتابد (به گونه ای که برگها و گلدان گرم شوند ). این گیاه به خاکبرگ نیاز دارد بنابراین اگر خاکی که استفاده کرده اید فقط کوکوپیت و پرلیت باشد باید آنرا تعویض کنید .

۱۴۰۴-۰۱-۲۶ ۲۲:۲۱:۴۴

کاربر

باشه ممنونم فقط گفتین تهویه ،تهویه رو چطور میتونم براش فراهم کنم یا چن روزی هس آب و هوا نامطلوبی برا همین پنجره ها رو باز نمیکنم به گل هام،راستی اگه من خاک اینو تعویض کنم گیاه دوباره دچار تنش نمیشه ومن کودرو۱ب با آب باران قاطی کردم به گلها می‌دادم

۱۴۰۴-۰۱-۲۷ ۰۰:۴۳:۳۶

کاربر

این آگلونما هم برگاش به یک طرف متمایل میشه ،چیکار میتونم بکنم،و خاک مخصوصش چیه و آبیاری چطوریه واین سانس ها رو میتونم انتقال بدم به خاک و چه. خاکی میخواد

تصاویر ارسالی
۱۴۰۴-۰۱-۲۷ ۰۸:۰۴:۰۷

کارشناس شماره ۱

در هر سوالی که ثبت مینمایید فقط راجع به یک گیاه میتوانید پرسش مطرح کنید ‌ لطفا سوال خود در مورد آگلونما را در تالار آگلونما مطرح کنید .

۱۴۰۴-۰۱-۲۷ ۱۱:۰۶:۰۳

کارشناس شماره ۱

در مورد تعویض خاک . اگر خاک گلدان برای گیاه مناسب نباشد گیاه از بین خواهد رفت . بنابراین اگر خاک گلدان، فقط ترکیبی از کوکوپیت و پرلیت باشد باید حتما تعویض شود . برای تهویه ی هوا پنجره را باز بگزارید زیرا بهرحال هوای مانده ی محیط داخل نیز به گیاه آسیب رسانده و گیاه را دچار بیماری و آفت میکند .

۱۴۰۴-۰۱-۲۷ ۱۱:۰۸:۵۰

کاربر

میتونم دیفن رو توی راه پله که هوای تازه جریان داره نگه داری کنم،ویکی‌مدیا اینکه گلدان دیفن سفالی هس و یه سوراخ داره و در هر بار آبیاری چقد باید آب بدم چون که آب از سوراخ ته گلدان پایین نمیاد و جذب گلدان میشه

۱۴۰۴-۰۱-۲۷ ۱۱:۲۳:۲۰

کاربر

میتونم دیفن رو توی راه پله که هوای تازه جریان داره نگه داری کنم،ویکی‌مدیا اینکه گلدان دیفن سفالی هس و یه سوراخ داره و در هر بار آبیاری چقد باید آب بدم چون که آب از سوراخ ته گلدان پایین نمیاد وراستی من یکی دوبار به گلها آب باران دادم آب باران خوبه

۱۴۰۴-۰۱-۲۷ ۱۱:۲۶:۱۹

کارشناس شماره ۱

بله به شرط اینکه اگر راهپله پنجره دارد نور مستقیم روی گیاه نتابد . اگر اب از ته گلدان خارج نمیشود یا سوراخ زهکش بستا است و یا مقدار آبی که در گلدان میریزید کم است یا بافت خاک نامناسب است و خاک نیز از زهکشی خوبی برخوردار نیست و ارتباطی به سفالی بودن گلدان ندارد . اجازه دهید یک سوم خاک در عمق گلدان نسبتا خشک شود و بعد به اندازه ای آب در گلدان بریزید که چند قطره از ته گلدان خارج شود.

۱۴۰۴-۰۱-۲۷ ۱۶:۲۲:۵۴

کاربر

ممنون از پاسخگوییتون راستی سایت شما خاک هم می‌فروشد وچه گل هایی به خاک برگ احتیاج دارن؟

۱۴۰۴-۰۱-۲۷ ۱۷:۵۲:۴۰

کارشناس شماره ۱

برای اطلاع از موجود بودن خاکبرگ ، از طریق سایت با همکاران تماس بگیرید تا راهنماییتان کنند . خاک مناسب برای اکثر گیاهان آپارتمانی خاکبرگ است .

۱۴۰۴-۰۱-۲۷ ۱۸:۰۹:۵۲
کافه گلدون

کافه گلدون از سال 96 با نام گلدوناریوم فعالیت خود را  آغاز کرد و در سال 97  کافه گلدان ، با تیم جوانی متشکل از متخصصین حوزه های مدیریت کسب و کار، کشاورزی، بازاریابی، روانشناسی و معماری، به راه اندازی وبسایت کافه گلدون پرداخت تا منبعی جامع برای تمامی دوست داران گل و گیاه باشد.
درباره ما

تلفن ثابت: ۰۲۱۷۱۰۵۳۱۹۳

کانال تلگرام و پیج اینستاگرام:
cafegoldoon_com@