پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت

مینا حیدری نژاد

تعداد سوال: ۲

خشک شدن جوانه گل اگزالیس ویژه

تعداد بازدید ۲۲

سلام وقت به خیر من یک گل اگزالیس دارم که مادرم برام تکثیر کرده بودند و به من دادند. اول سه تا ساقه و برگ داشت و بعد یک ساقه جدید داد و رشد کرد و بلند شد و گل داد. بعد از مدتی گل ها خشک شد و ریخت و دو ساقه برگ دار هم پژمرده شد. الان فقط یک ساقه برگ دار باقی مونده و دو بار تا حالا جوانه زده ولی جوانه ها حدود دو سه سانت که می شن خشک می شن. جای گلدون پشت پنجره است و جاش خنکه و هفته ای دو بار بهش آب می دم. مقدار آبی که هر بار می دم خیلی کمه. جمعه ها یک استکان آب و دوشنبه ها نصف استکان. به نظر شما مشکل گل من چیه؟ چرا جوانه ها خشک می شن؟

تصویر ارسالی
۱۴۰۴-۰۲-۰۱ ۰۸:۵۶:۲۳

کارشناس شماره ۱

تعداد سوال: ۰

سلام وقت بخیر . اگزالیس گیاهیست که به محیطی با تهویه ی عالی و دمای یکنواخت نیاز دارد . اگر تهویه ی محیط مناسب این گیاه نباشد و دما نوسان داشته باشد و آبیاری درست انجام نشود دچار آسیب یا بیماری میشود . بهتر است اگر تراس دارید گلدان را در بهار و تابستان در تراس نیمسایه قرار دهید و آبیاری را زمانی انجام دهید که خاک گلدان تا نیمه ی گلدان نسبتا خشک شده باشد و بعد گیاه را سیراب کنید . در فصول گرم بهتر است آبیاری را در هنگام عصر انجام دهید . برای تعیین زمانِ آبیاری ، روز تعیین نکنید و ملاک تان برای آبیاری خشکی خاک باشد .

۱۴۰۴-۰۲-۰۱ ۱۲:۱۷:۵۶

مینا حیدری نژاد

تعداد سوال: ۲

سلام ممنون از راهنمایی تون بعد از ده روز که در آبیاری گلم تجدید نظر کردم و طبق دستور شما آبیاری رو انجام دادم، یک ساقه جدید از خاک دراومد و کمی رشد کرد و خوشبختانه این بار خشک نشد.

تصاویر ارسالی
۱۴۰۴-۰۲-۰۹ ۰۹:۱۷:۵۰

کارشناس شماره ۱

تعداد سوال: ۰

بسیار عالی . نکته ای در تصویر جدیدی که ارسال کردید مشاهده میشود که بهتر است آنرا نیز مورد توجه قرار دهید . سطح خاک و دیواره ی گلدان ، تجمع و رسوب املاح مشاهده میشود که این مورد میتواند گیاه را به مرور دچار آسیب کند . بهتر است به آرامی یک لایه از سطح خاک که تغییر رنگ داده را بردارید و خاک تازه جایگرین کنید . و دیواره ی گلدان را نیز تمیز کنید . میتوانید با یک جسم تیز مانند چاقو دیواره ی گلدان را از رسوبات پاک کنید .

۱۴۰۴-۰۲-۰۹ ۱۰:۲۰:۴۴
کافه گلدون

کافه گلدون از سال 96 با نام گلدوناریوم فعالیت خود را  آغاز کرد و در سال 97  کافه گلدان ، با تیم جوانی متشکل از متخصصین حوزه های مدیریت کسب و کار، کشاورزی، بازاریابی، روانشناسی و معماری، به راه اندازی وبسایت کافه گلدون پرداخت تا منبعی جامع برای تمامی دوست داران گل و گیاه باشد.
درباره ما

تلفن ثابت: ۰۲۱۷۱۰۵۳۱۹۳

کانال تلگرام و پیج اینستاگرام:
cafegoldoon_com@