پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت

دنیا

تعداد سوال: ۱

خشک و زرد شدن دور برگ های پرنده بهشتی ویژه

تعداد بازدید ۲۴

سلام برگ پرنده بهشتی من چند وقته داره دور برگاش خشک و زرد میشه علتش چیه؟ بعد من هفته ای دوباره به گل آب میدم کمه یا زیاد؟ چون از جایی که گرفتم گفتن هفته ای دوبار آب بدم دمای اتاق چطوری باید باشه من گل و پشت شیشه مغازه گذاشتم

تصویر ارسالی
۱۴۰۴-۰۲-۰۸ ۱۰:۲۸:۳۵

کارشناس شماره ۱

تعداد سوال: ۰

سلام وقت بخیر آیا موقعیت گلدان به گونه ای است که از کنار آن رفت و آمد میشود ؟ آیا قبل از آبیاری خاک را از نظر خشکی تست میکنید؟ در هر نوبت آبیاری چقدر آب در گلدان میریزید؟ فاصله ی گیاه تا شیشه چقدر است؟ آیا روی برگها برای تأمین رطوبت، آب اسپری میکنید؟

۱۴۰۴-۰۲-۰۸ ۱۴:۴۶:۰۶

دنیا

اره از کنارش که در ورودیه رفت و آمد زیاده. ابیاری خاک کاملا باید خشک باشه؟ آب اندازه یه بطری کوچیک .چه میزان لازمه؟ فاصله اش با شیشه کمه چقدر باید باشه؟ نه جایی که خریدم گفتن که روی برگ ها آب نباید بریزم،باید اسپری کنم؟ اگه میشه لطفا راهنماییم کنید

۱۴۰۴-۰۲-۰۹ ۰۹:۳۲:۴۹

کارشناس شماره ۱

این گیاه به محیطی پرنور با تهویه ی خوب نیاز دارد بنابراین با توجه به برگهای پهن و بزرگی که دارد بهتر است آنرا در فاصله ای از پنجره قرار دهید که نور کافی دریافت کنید و از کنار آن رفت و آمد انجام نشود و همچنین در اطراف برگها کاملا فضای خالی و ازاد وجود داشته باشد. رفت و آمد از کنار گیاه باعث آسیب‌های فیزیکی و پارگی یا ترک خوردگی و یا شکستگی در برگ میشود . آبیاری را زمانی انجام دهید که خاک گلدان نسبتا خشک شده باشد میتوانید برای تست خشکی خاک از سيخ چوبی استفاده کنید و زمانی که حدودا یک سوم از خاک گلدان نسبتا خشک بود آبیاری را انجام دهید و گیاه را در این فصل کاملا سیراب کنید و به اندازه‌ای آب در گلدان بریزید که آب از زیر گلدان خارج شود. روزانه حداقل دو سوم از روز باید پنجره ها ‌کاملا باز باشد تا هوای تازه به گیاه برسد. گیاه نباید روبروی کولر و یا در کنار وسایل گرمایشی قرار داشته باشد. برای تامین رطوبت گیاه نیز از روش جزیره استفاده کنید اما بهتر است هر چند باری که گیاه را آبیاری میکنید یکبار گیاه را از بالا مورد شست و شو قرار دهید و به اصطلاح گیاه را حمام کنید تا برگها کاملا تمیز شود خصوصا در فصول گرم و فصل رشد اینکار ضروری است. اما به این نکته دقت داشته باشید که زمانی که برگهای گیاه خیس و یا مرطوب است آنرا در معرض نور زیاد و یا گرما و یا سرمای شدید قرار ندهید زیرا برگها آسیب میبینند .

۱۴۰۴-۰۲-۰۹ ۱۰:۲۸:۳۶

دنیا

خب رفت و آمد تویه مغازه زیاده اگرم بخوام جای گلدان عوض کنم نور بهش نمیخوره هر چند بار یه بار باید به برگهای آب بدم با اسپری باید انجام بدم؟یه پنکه داخل مغازه اس ولی به گل نمیخوره میتونه باعث آسیب شده باشه؟راه دیگه ای نیست از پارگی برگاش جلوگیری کنم؟

۱۴۰۴-۰۲-۰۹ ۱۳:۵۹:۳۴

کارشناس شماره ۱

بهرحال آسیب های فیزیکی و کمبود رطوبت قطعا باعث اسیب دیدن برگها میشود . و با توجه به اینکه این گیاه برگهای بزرگی دارد و برگها معمولا متمایل به بیرون هستند باید حتما فضای خالی زیادی در اطراف گیاه وجود داشته باشد تا برگها دچار صدمات فیزیکی نشوند . اگر در داخل مغازه محیط مناسبی برای نگهداری این گیاه ندارید محیط نگهداری را عوض کنید و گیاه دیگری جایگزین این گیاه کنید گیاهانی که از لحاظ ایستایی ، حالت عمودی دارند و به طرفین متمایل نمیشوند مانند سانسوریا دراسنا کامپکت و ... جریان هوای پنکه اگر بصورتی باشد که به گیاه برخورد کند و باعث حرکت برگها شود ، آسیب زا است . در فصول گرم ، هر دو یا سه باری که گیاه را آبیاری میکنید یکبار گیاه را حمام کنید . غبارپاشی برگها بستگی به خشک بودن محیط نگهداری دارد . هر چه محیط خشکتر باشد به غبارپاشی بیشتر ی نیاز است .

۱۴۰۴-۰۲-۰۹ ۲۰:۳۸:۳۳
کافه گلدون

کافه گلدون از سال 96 با نام گلدوناریوم فعالیت خود را  آغاز کرد و در سال 97  کافه گلدان ، با تیم جوانی متشکل از متخصصین حوزه های مدیریت کسب و کار، کشاورزی، بازاریابی، روانشناسی و معماری، به راه اندازی وبسایت کافه گلدون پرداخت تا منبعی جامع برای تمامی دوست داران گل و گیاه باشد.
درباره ما

تلفن ثابت: ۰۲۱۷۱۰۵۳۱۹۳

کانال تلگرام و پیج اینستاگرام:
cafegoldoon_com@