پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
پریسا کمال زاده
تعداد سوال: ۱
تعداد بازدید ۶۸
حدود دو ماه پیش یک گلدان نسبتا بزرگ زامفولیا خریدم شاخه های زیادی داره ولی ۵ تا از شاخه ها انگار که حالشون خوب نیست ۴ تاش برگای رو به زرد شدنه و یکیش برگ ها پاره شده و نازکه دلیلش چیه همچنین فروشنده به من گفت در تابستان هر هفته یک بطری ۱.۵ لیتری آب بدم بهش به نظرتون ۱.۵ لیتر زیاد نیست؟
پریسا کمال زاده
الیته من از دو ماه پیش تا امروز هر دو هفته یکبار و هر بار به اندازه یک بطری ۳۰۰ سی سی آب بهش میدادم ولی فروشنده گفت کمه و چون تابستان هست هر هفته بهش ۱.۵ لیتر آب بده چون گلدان بزرگه . امروز که دو هفته گذشته بود یه بطری ۱.۵ لیتری سرخالی آب ریختم پاش
پریسا کمال زاده
الیته من از دو ماه پیش تا امروز هر دو هفته یکبار و هر بار به اندازه یک بطری ۳۰۰ سی سی آب بهش میدادم ولی فروشنده گفت کمه و چون تابستان هست هر هفته بهش ۱.۵ لیتر آب بده چون گلدان بزرگه . امروز که دو هفته گذشته بود یه بطری ۱.۵ لیتری سرخالی آب ریختم پاش
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
سلام وقت بخیر . نگهداری و تعیین زمان ابیاری زامیفولیا در گلدانهای پلیمری کمی سخت تر از گلدانهای سفالی است . آیا بین دو آبیاری خاک گلدان را از نظر خشکی تست میکنید ؟ آیا در انتهای ساقه ها مخصوصا ساقه هایی که برگهایش در حال زرد شدن هستند اثری از چروک شدگی یا پوسیدگی موضعی ، مشاهده میکنید ؟