پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
المیرا کرمی
تعداد سوال: ۱
تعداد بازدید ۴۱
سلام وقتتون بخیر ،یه پیله موا حدود چند ماهی خریدیم شروع کرد به زرد شدن ولی یک ماهه خیلی شدید شده و جدید متوجه تار سفید در میان برگهای بالا شدم ،کسی رواوردم گفتند قارچ گرفته و با قارچ کش خوب میشه و گردش هوای بیرون روزانه داشته باشه ،من همین کار و کردم هفته ۲ بار قارچ کش زدم و پنجره رو روزانه باز میذارم چندین ساعت ..سرعت زرد شدن کم شده ولی از بین نرفته .و تار سفید داره بیشتر میشه ..ممنون میشم راهنماییم کنید
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
سلام وقت بخیر لطفا عکسی واضح از قسمتی که تار بسته شده ارسال کنید و بفرمایید که این علائم را در وسط و لابه لای برگها ی گیاه از داخل هم مشاهده میکنید یا خیر ؟ آیا لا به لای تارها حشره هم مشاهده میکنید؟ آیا تارها بصورت پنبهای و کِشدار هستند؟
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
گیاه دچار آفت شپشک شده است . ابتدا تمامی آفات را از روی گیاه بردارید و سپس در دو یا سه نوبت گیاه را با سم کنفیدور سمپاشی کنید. سمپاشی را در داخل منزل انجام ندهید. بعد از سمپاشی گلدان را در محیطی با تهویه ی عالی قرار دهید و سعی کنید محیط نگهداری نوسان دما نداشته باشد و زیاد گرم نباشد . حداقل دو سوم از روز پنجره را باز بگزارید تا تهویه به خوبی انجام شود . هر نوبت از سمپاشی را با فاصله ی دو هفته انجام دهید . از کوددهی خودداری کنید .