پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت

مرضیه آب روشن

تعداد سوال: ۲

خشک و سیاه شدن گل شامادورا ویژه

تعداد بازدید ۳۳

سلام وقت بخیر گل شامادورای من چند وقتیه سیاه و خشک شده چیکار کنم؟

تصویر ارسالی
۱۴۰۴-۰۳-۱۶ ۱۴:۲۶:۱۹

کارشناس شماره ۱

تعداد سوال: ۰

سلام وقت بخیر لطفا بفرمایید نحوه ی آبیاری به چه صورت است و محیط نگهداری گیاه از نظر نور و تهویه چه وضعیتی دارد؟

۱۴۰۴-۰۳-۱۶ ۱۶:۱۷:۴۱

مرضیه آب روشن

برای آبیاری اگه دو سوم خاک خشک شده باشه بهش آب میدم این گل پشت اتاق پذیرایی است که افتاب میگیره و تو محیطی هست که شب سرد میشه و احتمالا تحت تاثیر قرار گرفته ولی چون به علت کمبو جا تو این مکان قرار گرفته

۱۴۰۴-۰۳-۱۷ ۱۴:۳۴:۲۵

کارشناس شماره ۱

نوسانات دمایی محیط میتواند باعث اسیب در برگها شود . گلدان را به محیطی با نور ملایم و تهویه ی عالی و دمای یکنواخت قرار دهید. برگهای آسیب دیده را جدا کنید. ماهی یکبار گیاه را با کود کلات آهن تغذیه کنید. اوایل پاییز کوددهی را متوقف کنید. آیا روی گیاه اثری از افت یا بیماری بصورت سفیدک یا لکه های غیر عادی دیگر مشاهده میکنید؟

محصولات پیشنهادی برای مشکل این گیاه
کلات آهن
۱۴۰۴-۰۳-۱۷ ۲۳:۳۹:۲۰

مرضیه آب روشن

جایی که زندگی میکنم کود کلات آهن پیدا نمیشه جایگزینی پیشنهاد کنید گل کامپکت هم کنار این گل داره مشکل سیاه و زرد شدن داره چند وقته دارم هر چند وقت یکبار بهت قارچ کش میدم تاثیری نداره برای کامپکت چیکار کنم؟

تصاویر ارسالی
۱۴۰۴-۰۳-۱۹ ۰۶:۳۹:۴۱

مرضیه آب روشن

جایی که زندگی میکنم کود کلات آهن پیدا نمیشه جایگزینی پیشنهاد کنید لکه های سیاه روی شامادورا هست تقریبا نوک برگ گل کامپکت هم کنار این گل داره مشکل سیاه و زرد شدن داره چند وقته دارم هر چند وقت یکبار بهت قارچ کش میدم تاثیری نداره برای کامپکت چیکار کنم؟

تصاویر ارسالی
۱۴۰۴-۰۳-۱۹ ۰۶:۵۷:۳۷

کارشناس شماره ۱

میتوانید کلات اهن را از سایت های معتبر سفارش دهید تا برایتان ارسال کنند . در قسمت محصولات سایت هم کلات آهن موجود میباشد که میتوانید سفارش دهید . این پنل مربوط به گیاه شامادورا میباشد لطفا سوال خود را در مورد گیاه کامپکت در تالار مربوطه (دراسنا ) مطرح کنید.

۱۴۰۴-۰۳-۱۹ ۱۲:۴۱:۲۶
کافه گلدون

کافه گلدون از سال 96 با نام گلدوناریوم فعالیت خود را  آغاز کرد و در سال 97  کافه گلدان ، با تیم جوانی متشکل از متخصصین حوزه های مدیریت کسب و کار، کشاورزی، بازاریابی، روانشناسی و معماری، به راه اندازی وبسایت کافه گلدون پرداخت تا منبعی جامع برای تمامی دوست داران گل و گیاه باشد.
درباره ما

تلفن ثابت: ۰۲۱۷۱۰۵۳۱۹۳

کانال تلگرام و پیج اینستاگرام:
cafegoldoon_com@