پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت

فائزه مرادی

تعداد سوال: ۱

نخل اریکا ویژه

تعداد بازدید ۷۱

سلام وقت بخیر من یک هفته هست که گیاه اریکا خریداری کردم و الان برگ های پایینی زرد و حالت افتادگی پیدا کردن دو سه تا از برگ های بالا هم خشک شده و تیره شدن و رنگ سبز برگ ها احساس میکنم داره روشن میشه برای اولین آبیاری هم بهم گفتن با آمینو اسید هم به خاکش و هم روی برگ هاش اسپری کنم یک روز در میان اسپری آب و بخور سرد استفاده کردم در ساقه ی گیاه هم یسری لکه های قهوه ای ایجاد شده

۱۴۰۴-۰۳-۲۱ ۱۵:۴۵:۰۶

کارشناس شماره ۱

تعداد سوال: ۰

سلام وقت بخیر لطفا عکس گیاه را ارسال کنید

۱۴۰۴-۰۳-۲۱ ۱۹:۰۶:۵۰

فائزه مرادی

عکس آپلود نمیشه متاسفانه

۱۴۰۴-۰۳-۲۱ ۱۹:۴۴:۱۵

فائزه مرادی

البته الان از پنجره دورترش کردم

تصاویر ارسالی
۱۴۰۴-۰۳-۲۱ ۱۹:۴۵:۴۸

فائزه مرادی

این دونه های قهوه ای روی ساقه چی هست؟ باید چیکار کنم

تصاویر ارسالی
۱۴۰۴-۰۳-۲۱ ۱۹:۴۷:۵۱

کارشناس شماره ۱

لکه‌های قهوه‌ای روی ساقه نوعی بیماری قارچی است که در اثر رطوبت بالا و تهویه ی نامناسب محیط ایجاد میشود . این گیاه به محیطی با نور ملایم و تهویه ی عالی نیاز دارد محیط نباید بسته و بیش از حد گرم باشد زیرا این دو عامل باعث زردی برگها و خشک شدن آنها میشود . گیاه روبروی کولر قرار نداشته باشد. و حداقل یک سوم از روز پنجره را باز بگزارید تا هوای تازه به گیاه برسد. برای آبیاری اجازه دهید خاک گلدان نسبتا خشک شود و بعد آبیاری را انجام دهید و گیاه را در این فصل سیراب کنید اگر گلدان بزرگ و عمیق‌ است اجازه دهید حداقل یک سوم از خاک گلدان در عمق نسبتا خشک شود. میتوانید برای تست خشکی خاک از سيخ چوبی استفاده کنید . برگهای زرد و آسیب دیده را جدا کنید زیرا ترمیم نمیشود . بعد از اینکه روند زردی برگها کند و یا متوقف شد ماهی یکبار به گیاه کود کلات آهن بدهید . کوددهی را اواسط پاییز قطع کنید . یکبار هم گیاه را با سم قارچ کش سمپاشی کنید و از ان پس با کنترل شرایط محیطی و رطوبت و دما از پیشرفت بیماری قارچی جلوگیری کنید. سمپاشی را در داخل منزل انجام ندهید.

۱۴۰۴-۰۳-۲۱ ۲۲:۲۹:۳۳

فائزه مرادی

از چه قارچ کشی باید استفاده کنم؟ داخل تراس سمپاشی انجام بدم خوبه؟جابه جا کردن گیاه مشکلی نداره؟ اسپری آب روی برگ ها و بخور سرد انجام بدم با متوقف کنم؟

تصاویر ارسالی
۱۴۰۴-۰۳-۲۱ ۲۳:۳۰:۱۲

کارشناس شماره ۱

بله استفاده از بخور سرد و اسپری اب روی برگهای گیاه را فعلا متوقف کنید. بله سمپاشی را در تراش و در هنگام عصر که افتابگیر نیست انجام دهید . لینک قارچ کش در ذیل این کامنت برایتان قرار داده میشود .

محصولات پیشنهادی برای مشکل این گیاه
قارچ کش پنکونازول
۱۴۰۴-۰۳-۲۲ ۱۱:۴۴:۱۳
کافه گلدون

کافه گلدون از سال 96 با نام گلدوناریوم فعالیت خود را  آغاز کرد و در سال 97  کافه گلدان ، با تیم جوانی متشکل از متخصصین حوزه های مدیریت کسب و کار، کشاورزی، بازاریابی، روانشناسی و معماری، به راه اندازی وبسایت کافه گلدون پرداخت تا منبعی جامع برای تمامی دوست داران گل و گیاه باشد.
درباره ما

تلفن ثابت: ۰۲۱۷۱۰۵۳۱۹۳

کانال تلگرام و پیج اینستاگرام:
cafegoldoon_com@