پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
مهدیه حسن زاده
تعداد سوال: ۲
تعداد بازدید ۳۸
سلام نخل اریکا من چند آفت زده بود سمپاشی کردم خوب شد بعد مدتی متوجه شدم خرخاکی زده و گلدون هم بزرگ بود و رطوبت بالا گل و خارج کرد خاک و دور دیر و داخل گلدون پلاستیکی کوچیک با خاک برگ و پرلیت کاشتم ریشه هارو شستم گلدون و ضدعفونی کردم ولی گل حالت غش داره ایستایی نداره دیگ و احساس میکنم کم کم برگ هاش داره زرد میشه باید چیکار کنم
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
سلام وقت بخیر . علت بیحالی گیاه تعویض خاک است مخصوصا اگر خاک کاملا از ریشه جدا شده باشد گیاه دچار تنش شده و مدتی بیحال میشود . اما با نگهداری درست ، به مرور شاداب میشود . گلدان را در محیطی با مور ملایم و نسبتا خنک قرار دهید سعی کنید محیط نوسان دما نداشته باشد . از کوددهی تا زمانی که گیاه سرحال نشده خودداری کنید . آبیاری را زمانی انجام دهید که خاک گلدان نسبتا خشک شده باشد و بعد گیاه را در این فصل سیراب کنید. به گیاه هوای تازه برسانید . میتوانید برای ایستاییِ گیاه ، برگها را با روبان ببندید و بعد که گیاه ایستاییِ لازم را پیدا کرد روبان را باز کنید . دقت داشته باشید که اگر محیط گیاه گرم و بدون تهویه باشد یا نوسان دما داشته باشد و یا آبیاری بصورت درست و به اندازه ی کافی انجام نشود ، روند شاداب و سرحال شدن گیاه دچار اختلال میشود و شاید حتی گیاه دچار آسیب بیشتری شود پس لازم است که حتما شرایط محیطی و نگهداری کنترل شود تا گیاه زودتر سرحال شود .
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
بهرحال چون برگهای زرد و خشک ترمیم نمیشوند بهتر است از روی گیاه جدا شوند تا گیاه بیشتر انرژی خود را صرف رویش برگهای جدید کند . راهکارهایی که در کامنت قبل خدمتتان ارائه شد را انجام دهید . باید با کنترل شرایط محیطی و نگهداری درست و رعایت موارد بیان شده به گیاه زمان بدهید تا شوک ناشی از تعویض خاک را به مرور از سر بگذراند .