پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت

خاتون

تعداد سوال: ۱

اریکای من چش شده؟ ویژه

تعداد بازدید ۲۳

سلام، بهمن ماه سال گذشته یه گلدون اریکا گرفتم، اوایل با بقیه گلدونام زیر لامپ رشد گیاه بود، بعد از مدتی برگهاش نوک سوز شد که متوجه شدم نور واسه اون زیاده و جابجاش کردم به جایی که نور طبیعی ملایمی داشت که خوب شد، اما الان مدتیه برگهاش خشک میشن... خشکی های زیاد و وسیع... آبیاری کردنم با خشکی خاکه نکته ی دیگه ای که الان متوجهش شدم اینه که نقاط ریز و سیاهی که از اول روی ساقه گیاه بود، و بهم گفتن جزو طرح خود ساقه ش هست انگار زیادتر شده و با خراش ناخن هم کنده میشن... پایین ساقه ها هم از اول سبز یکدست نبود و سبز تیره و روشن داشت(بعضی جاها مایل به فسفرییا زرد) که گفتن ویژگی ساقه اریکاس... اما الان خیلی زردی بیشتر شده. ممنون میشم راهنمایی کنید تا بتونم گیاه بزرگ و دوست داشتنیم رو که گرون هم خریدمش نجات بدم

تصویر ارسالی
۱۴۰۴-۰۳-۲۶ ۲۰:۰۱:۰۴

خاتون

تعداد سوال: ۱

یکی از ساقه های بیمارش(دو برگی که ازش خارج شده بودن کاملا خشک شده بودن و برگ سوم سالم بود) جدا شد و پایینش این حالت پوسیدگی رو داشت

تصاویر ارسالی
۱۴۰۴-۰۳-۲۶ ۲۰:۳۴:۲۵

کارشناس شماره ۱

تعداد سوال: ۰

سلام وقت بخیر لطفا یک عکس کامل از گیاه ارسال کنید

۱۴۰۴-۰۳-۲۶ ۲۲:۰۹:۳۲
کافه گلدون

کافه گلدون از سال 96 با نام گلدوناریوم فعالیت خود را  آغاز کرد و در سال 97  کافه گلدان ، با تیم جوانی متشکل از متخصصین حوزه های مدیریت کسب و کار، کشاورزی، بازاریابی، روانشناسی و معماری، به راه اندازی وبسایت کافه گلدون پرداخت تا منبعی جامع برای تمامی دوست داران گل و گیاه باشد.
درباره ما

تلفن ثابت: ۰۲۱۷۱۰۵۳۱۹۳

کانال تلگرام و پیج اینستاگرام:
cafegoldoon_com@