پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت

سهیلاشجاعی

تعداد سوال: ۵

درمورد گل قاشقی ویژه

تعداد بازدید ۱۸

گل من از دیروز ساقه هاش وا رفته وهرکدوم یه سمت افتادن دیروز کولر زده بودم درحالیکه گلدون ۶متر تقریبا باهاش فاصله داره دمای کولر ۲۵درجه بودونور مستقیم هم بهش نمیخوره وهفته ای ۲بار آبیاری میکنم اونم وقتیکه ببینم سطح خاک خشکه.ممنون میشم راهنمایی بفرمایید چکار کنم؟

تصویر ارسالی
۱۴۰۴-۰۴-۰۹ ۱۱:۳۹:۰۶

کارشناس شماره ۱

تعداد سوال: ۰

سلام وقت بخیر لطفا بفرمایید در هر نوبت آبیاری چقدر آب در گلدان میریزید؟ آیا به گیاه هوای تازه میرسانید؟ آیا در زمان آبیاری گلدان آب از ته گلدان خارج میشود؟

۱۴۰۴-۰۴-۱۰ ۱۱:۵۹:۱۶

سهیلاشجاعی

تعداد سوال: ۵

سلامتقریبا ۲یا ۳لیوان آب میدم طوریکه کاملا سطح خاک خیس بشه.اتفاقا در معرض هوای تازه هم هست چون مرتبا پنجره باز میشه وخونه هم نورگیره ونور غیرمستقیم بهش میخوره البته بعداز ظهرها که هوا گرمترشده.

۱۴۰۴-۰۴-۱۰ ۱۶:۲۰:۳۹

کارشناس شماره ۱

تعداد سوال: ۰

اگر گلدان روبه روی کولر و در معرض مستقیم جریان هوای سرد قرار دارد محل نگهداری اش را تغییر دهید . اگر ساقه های خم شده ، تغییر رنگ داده و قهوه ای و یا دچار پوسیدگی نیز هستند باید گیاه را از خاک خارج و وضعیت ریشه و زهکش ته گلدان را چک کنید. سپس قسمتهای آسیب دیده را حذف کنید و گیاه را مجددا در گلدان و در خاکی تازه بکارید . اما اگر ساقه نرم و حالت ابکی نشده ، این افتادگی میتواند ناشی از افراط و تفریط در آبیاری و یا نوسان ناگهانی دمای محیط باشد . مدتی گیاه را به اینصورت آبیاری کنید ابتدا حدود یک سوم از خاک را با سیخ چوبی تست کنید و زمانی که حدودا یک سوم از خاک گلدان در عمق نسبتا خشک بود آبیاری را انجام دهید و گیاه را در این فصل سیراب کنید. اگر خاک گلدان سبک است و در زمان آبیاری، آب به سرعت در خاک نفوذ کرده و از ته گلدان خارج میشود بهتر است خاک را اصلاح کنید و از خاکی با بافت متوسط استفاده کنید. سعی کنید محیط نگهداری گیاه نوسان دما نداشته باشد و گرم و سرد نشود . نوسانات دمایی میتوانند گیاه را دچار شوک و استرس کند و برای برطرف شدن استرس باید گیاه در محیطی با دما و شرایط نگهداری یکنواخت قرار بگیرد و به گیاه زمان بدهید تا خود را بازیابی نماید . اگر به گیاه کود میدهید فعلا کوددهی را متوقف کنید.

۱۴۰۴-۰۴-۱۰ ۲۲:۰۹:۵۷
کافه گلدون

کافه گلدون از سال 96 با نام گلدوناریوم فعالیت خود را  آغاز کرد و در سال 97  کافه گلدان ، با تیم جوانی متشکل از متخصصین حوزه های مدیریت کسب و کار، کشاورزی، بازاریابی، روانشناسی و معماری، به راه اندازی وبسایت کافه گلدون پرداخت تا منبعی جامع برای تمامی دوست داران گل و گیاه باشد.
درباره ما

تلفن ثابت: ۰۲۱۷۱۰۵۳۱۹۳

کانال تلگرام و پیج اینستاگرام:
cafegoldoon_com@