پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت

زیا کاوه

تعداد سوال: ۱

خشک شدن برگهای نخل ماداگاسکار ویژه

تعداد بازدید ۱۴۸

سلام من این نخل ماداگاسکارو یه هفته است خریدم این بخشهای برگش سیاه و خشک شده چکار کنم؟

تصویر ارسالی
۱۴۰۴-۰۵-۲۶ ۰۹:۴۸:۵۴

کارشناس شماره ۱

تعداد سوال: ۰

سلام وقت بخیر لطفا یک عکس کامل از گیاه و موقعیت نگهداری اش ارسال کنید

۱۴۰۴-۰۵-۲۶ ۱۰:۴۲:۰۶

زیا کاوه

تصاویر ارسالی
۱۴۰۴-۰۵-۲۶ ۱۲:۰۸:۴۰

زیا کاوه

قبلا در هال بود فکر کردم به خاطر نور کم اینطوری شده آوردم آشپزخونه دم پنجره ولی می خواستم همون توی هال باشه

تصاویر ارسالی
۱۴۰۴-۰۵-۲۶ ۱۲:۱۱:۰۳

کارشناس شماره ۱

تعداد سوال: ۰

نخل ماداگاسکار گیاهی نوردوست است و محیط نگهداری اش نباید رطوبت زیاده از حد داشته باشد و همچنین به محیطی با تهویه ی بسیار عالی نیاز دارد . بنابراین محیط آشپزخانه یا حتی قراردادن گلدان در نزدیکی آشپزخانه اصلا برای گیاه مناسب نیست . بهتر است این گیاه در بهار و تابستان در تراس سایه آفتاب نگهداری شود ( البته نباید به یکباره گیاه را از محیط داخل در فضای آزاد و در معرض نور مستقیم قرار دهید چون باعث سوختگی برگها میشود) ، در غیر اینصورت باید در کنار پنجره ی جنوبی کاملا افتاگیر و بدون پرده قرار داشته باشد و حداقل دو سوم از روز پنجره باز باشد تا هوای تازه به گیاه برسد . بزرگ بودن گلدان ، افراط و تفریط در آبیاری و رطوبت بالا و تهویه ی نامناسب محیط باعث شیوع بیماری قارچی و پوسیدگی و بروز لکه برگی در این گیاه میشود . مخیط نگهداری را با توجه به موارد بیان شده تغییر دهید . آبیا ی را ( مخصوصا اینکه سایز گلدان گیاهتان بسیار بزرگ است) زمانی که حدودا دو سوم از خاک نسبتا خشک شده باشد انجام دهید . خاک گلدان نباید حاوی کوکوپیت و پرلیت باشد زیرا این مورد نیز میتواند عاملی برای سیاه شدن برگها باشد . برگهای آسیب دیده را جدا کنید زیرا ترمیم نمیشوند . اگر شرایط محیطی متناسب با نیازهای گیاه نباشد ، گیاه به مرور دچار لکه های بیشتر و ریزش برگها و در ادامه دچار نرم شدن تنه میشود و از بین خواهد رفت . در پاییز و زمستان نیز آبیاری را به شدت کاهش دهید .

۱۴۰۴-۰۵-۲۶ ۱۲:۵۴:۱۸
کافه گلدون

کافه گلدون از سال 96 با نام گلدوناریوم فعالیت خود را  آغاز کرد و در سال 97  کافه گلدان ، با تیم جوانی متشکل از متخصصین حوزه های مدیریت کسب و کار، کشاورزی، بازاریابی، روانشناسی و معماری، به راه اندازی وبسایت کافه گلدون پرداخت تا منبعی جامع برای تمامی دوست داران گل و گیاه باشد.
درباره ما

تلفن ثابت: ۰۲۱۷۱۰۵۳۱۹۳

کانال تلگرام و پیج اینستاگرام:
cafegoldoon_com@