پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت

زینب رضایی

تعداد سوال: ۱

لکه های قهوه ای برگ ها و ریختن برگ های بنسای ویژه

تعداد بازدید ۱۳۳

سلام بخاطر جابه جایی و عوض کردن خانه گل بنسای ام رو جلوی پنجره گذاشته بودم و اونجا دما بالا بود در تابستان و برگ ها شروع کرد به ریختن و الان خیلی بیحال و زشت به نظر میرسه

۱۴۰۴-۰۶-۰۸ ۱۶:۴۹:۳۳

کارشناس شماره ۱

تعداد سوال: ۰

سلام وقت بخیر لطفا عکس کامل گیاه را ارسال کنید

۱۴۰۴-۰۶-۰۸ ۱۹:۳۸:۱۱

زینب رضایی

تصاویر ارسالی
۱۴۰۴-۰۶-۲۰ ۲۲:۴۹:۳۳

کارشناس شماره ۱

برگهایی که لکه قهوه ای یا سیاه دارند را جدا کنید . باقی برگها را با اب تمیز نمایید . گلدان را در محیطی با تهویه ی عالی و نور کافی و نسبتا زیاد قرار دهید اما مراقب باشید که نور مستقیم روی برگها یا بدنه ی گلدان نتابد . آبیاری باید در زمانی انجام شود که خاک گلدان نسبتا خشک شده باشد میتوانید برای تست خشکی خاک از سيخ چوبی استفاده کنید و زمانی که حدودا یک سوم از خاک گلدان نسبتا خشک شده بود آبیاری را انجام دهید . کمی سرشاخه ها را هرس کنید تا گیاه دوباره جوانه زایی کند . اگر شدت ریزش برگها زیاد است حتما گیاه را از خاک خارج کنید و وضعیت ریشه را چک کنید زیرا ممکنست در اثر دمای بالا ، ریشه دچار آسیب شده باشد.

۱۴۰۴-۰۶-۲۱ ۲۲:۲۸:۱۴

زینب رضایی

من از زمانی که خریدم چهار ماهی میگذره ،اما هیچ کود یا سمی بهش نزدم .آیا آهن هم نیاز داره ؟! که بهش بدم .

۱۴۰۴-۰۶-۲۲ ۱۸:۵۶:۵۶

زینب رضایی

گل سانسورهای خورفه ای هم دارم و ریزش برگ خاش زیاده چیکار کنم ؟! لطفا کمکم کنید

تصاویر ارسالی
۱۴۰۴-۰۶-۲۲ ۱۹:۰۴:۲۲

کارشناس شماره ۱

بله برای تقویت بونسای میتوانید از کود کلات آهن استفاده کنید اما فقط از بهار تا اوایل پاییز ماهی یکبار کوددهی را انجام دهید و بعد کوددهی را متوقف کنید و مجددا از بهار شروع کنید .

۱۴۰۴-۰۶-۲۴ ۰۹:۲۵:۰۵

کارشناس شماره ۱

لطفا سوال خود را در مورد کراسولا خرفه ای در تالار مربوطه مطرح کنید.

۱۴۰۴-۰۶-۲۴ ۰۹:۲۶:۳۹

زینب رضایی

کلات آهن رو چقدر مصرف کنم !؟

۱۴۰۴-۰۶-۳۰ ۱۹:۵۳:۵۷

کارشناس شماره ۱

برای بونسای ماهی یکبار از بهار تا اوایل پاییز . طبق دستور درج شده روی بسته بندی مصرف نمایید .

۱۴۰۴-۰۶-۳۰ ۲۲:۳۲:۴۶

زینب رضایی

سلام وقتتون بخیر به گلم کلات آهن دادن الان هم برگ جدید جوونه زده جاش رو هم تغییر دادم .و سبز شده گفته بودید اوایل پاییز فقط بهش آهن بدید .بخاطر این که من ۴/۵ماه بود بهش آهن ندادم میتونم ماه دوم پاییز رو هم بهش آهن بدم ؟!

تصاویر ارسالی
۱۴۰۴-۰۷-۱۶ ۰۸:۴۲:۱۹

کارشناس شماره ۱

سلام وقت بخیر بله میتوانید یکبار در ابان ماه نیز استفاده کنید و بعد کوددهی را متوقف کنید . سطح خاک گلدان اصلا شرایط مناسبی ندارد . لطفا سطح خاک را نیز کمی زیرو رو کنید تا تهویه ی خاک به خوبی انجام شود . روی سطح خاک سنگ یا پوکه قرار ندهید و انها را نیز بردارید .

۱۴۰۴-۰۷-۱۶ ۲۱:۴۰:۵۶
کافه گلدون

کافه گلدون از سال 96 با نام گلدوناریوم فعالیت خود را  آغاز کرد و در سال 97  کافه گلدان ، با تیم جوانی متشکل از متخصصین حوزه های مدیریت کسب و کار، کشاورزی، بازاریابی، روانشناسی و معماری، به راه اندازی وبسایت کافه گلدون پرداخت تا منبعی جامع برای تمامی دوست داران گل و گیاه باشد.
درباره ما

تلفن ثابت: ۰۲۱۷۱۰۵۳۱۹۳

کانال تلگرام و پیج اینستاگرام:
cafegoldoon_com@