پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
زینب محمدی
تعداد سوال: ۲
خبلی بی جون و بی حاله اگه نمیشه در بیارم ازش قلمه بگیرم
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
سلام وقت بخیر . با توجه به اینکه قد گیاه بلند است سرحال شدن گیاه پس از شکستگی ، مدت زمان زیادی طول میکشد . بهتر است قسمتی که شکسته جدا شود و دوباره ریشه دار شود . برای ریشه دار کردن ، ساقه ای که شکسته را در گلدانی جداگانه بکارید تا ریشه دار شود و بعد میتوانید انرا به گلدان اصلی منتقل کنید . از خاکی سبک برای کاشت قلمه استفاده کنید. اندازه قلمه بیشتر از ۱۵ سانت نباشد . و حداقل دو گره روی ساقه ، در خاک قرار داشته باشد . از گلدانی کوچکتر برای کاشت قلمه استفاده کنید و برگهای بزرگ ساقه ای که قلمه زده اید را حذف کنید تا ریشه زایی زودتر انجام شود .
زینب محمدی
تعداد سوال: ۲
ببخشید متوجه نشدم از ته شکسته من دوباره کاشتمش. همونطور از خاک در بیارم ساقه رو 15 سانت 15 سانت کوتاه کنم ؟ چهارتا شاخه به یه ساقه وصله عکسی که الان میفرستم برای قبل از شکستگیه میشه راهنمایی کنید که از کجا کوتاه کنم و دوباره بکارم چقد آب بدم ؟
کارشناس شماره ۱
بله چون از ته شکسته ، ساقه را به قطعات ۱۵ سانتی برش بزنید و در خاک بکارید . تصویر ارسال نشده لطفا دوباره ارسال کنید .
کارشناس شماره ۱
تصویر ارسالی بارگزاری نشده لطفا عکس مورد نظر را به همراه نام کاربری از طریق واتس اپ به شماره ۰۹۹۰۱۱۶۸۲۳۶ ارسال کنید تا در سایت بارگزاری شود