پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت

زینب محمدی

تعداد سوال: ۲

شکستن دیفن ویژه

تعداد بازدید ۸۴

سلام خسته نباشید دیفن من شکست دو الی سه هفته پیش من هم همونطور کاشتم داخل گردون ولی برگهاش میریزهو اصلا رشد نمیکنه چکارش کنم؟

تصویر ارسالی
۱۴۰۴-۰۶-۱۷ ۲۱:۲۱:۵۱

زینب محمدی

این هم چند تصویر دیگه

تصاویر ارسالی
۱۴۰۴-۰۶-۱۷ ۲۱:۳۱:۰۹

زینب محمدی

خبلی بی جون و بی حاله اگه نمیشه در بیارم ازش قلمه بگیرم

۱۴۰۴-۰۶-۱۷ ۲۱:۳۳:۰۴

کارشناس شماره ۱

تعداد سوال: ۰

سلام وقت بخیر . با توجه به اینکه قد گیاه بلند است سرحال شدن گیاه پس از شکستگی ، مدت زمان زیادی طول میکشد . بهتر است قسمتی که شکسته جدا شود و دوباره ریشه دار شود . برای ریشه دار کردن ، ساقه ای که شکسته را در گلدانی جداگانه بکارید تا ریشه دار شود و بعد میتوانید انرا به گلدان اصلی منتقل کنید . از خاکی سبک برای کاشت قلمه استفاده کنید. اندازه قلمه بیشتر از ۱۵ سانت نباشد . و حداقل دو گره روی ساقه ، در خاک قرار داشته باشد . از گلدانی کوچکتر برای کاشت قلمه استفاده کنید و برگهای بزرگ ساقه ای که قلمه زده اید را حذف کنید تا ریشه زایی زودتر انجام شود .

۱۴۰۴-۰۶-۱۸ ۱۰:۳۷:۰۱

زینب محمدی

ببخشید متوجه نشدم از ته شکسته من دوباره کاشتمش. همونطور از خاک در بیارم ساقه رو 15 سانت 15 سانت کوتاه کنم ؟ چهارتا شاخه به یه ساقه وصله عکسی که الان میفرستم برای قبل از شکستگیه میشه راهنمایی کنید که از کجا کوتاه کنم و دوباره بکارم چقد آب بدم ؟

تصاویر ارسالی
۱۴۰۴-۰۶-۱۸ ۱۵:۵۱:۱۶

کارشناس شماره ۱

بله چون از ته شکسته ، ساقه را به قطعات ۱۵ سانتی برش بزنید و در خاک بکارید . تصویر ارسال نشده لطفا دوباره ارسال کنید .

۱۴۰۴-۰۶-۱۸ ۲۰:۴۸:۰۸

زینب محمدی

من همونطور کاشتمش پس از داخل خاک دربیارم و طبق گفته شما عمل کنم

تصاویر ارسالی
۱۴۰۴-۰۶-۱۸ ۲۱:۱۹:۴۵

زینب محمدی

تصاویر ارسالی
۱۴۰۴-۰۶-۱۸ ۲۱:۲۱:۵۷

کارشناس شماره ۱

تصویر ارسالی بارگزاری نشده لطفا عکس مورد نظر را به همراه نام کاربری از طریق واتس اپ به شماره ۰۹۹۰۱۱۶۸۲۳۶ ارسال کنید تا در سایت بارگزاری شود

۱۴۰۴-۰۶-۱۸ ۲۱:۲۳:۲۱
کافه گلدون

کافه گلدون از سال 96 با نام گلدوناریوم فعالیت خود را  آغاز کرد و در سال 97  کافه گلدان ، با تیم جوانی متشکل از متخصصین حوزه های مدیریت کسب و کار، کشاورزی، بازاریابی، روانشناسی و معماری، به راه اندازی وبسایت کافه گلدون پرداخت تا منبعی جامع برای تمامی دوست داران گل و گیاه باشد.
درباره ما

تلفن ثابت: ۰۲۱۷۱۰۵۳۱۹۳

کانال تلگرام و پیج اینستاگرام:
cafegoldoon_com@