پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت

سحرمحبی

تعداد سوال: ۱

ریزش و چروک شدن برگ ها ویژه

تعداد بازدید ۱۵۴

سلام وقتتون بخیر.. من یه گیاه بونسای گرفتم حدود ۳ ماه پیش ماه اول خوب بود همه چی ولی بعد از یکماه شروع به ریزش کرد الان پشت پنجره جنوبی روزا هم پنجره باز میکنم ولی نمیدونم چرا جوونه هاش بی جونه چروک میشن یا میریزن نمیدونم دلیلش چیه ؟؟

تصویر ارسالی
۱۴۰۴-۰۶-۱۸ ۰۰:۲۶:۰۰

کارشناس شماره ۱

تعداد سوال: ۰

سلام وقت بخیر لطفا بفرمایید نحوه ی آبیاری به چه صورت است و آیا تنه ی گیاه هم چروک و یا کمی نرم شده است ؟

۱۴۰۴-۰۶-۱۸ ۱۰:۳۷:۵۷

سحرمحبی

نه چروک و نرم نشده. آبیاری ام اینجوری که هر چند روز یکبار آب میدم طوریکه یه مقدار آب از زیر گلدون درمیاد آب رو هم خالی میکنم

۱۴۰۴-۰۶-۱۸ ۱۱:۱۹:۴۸

سحرمحبی

احساس میکنم ریشه ام از خاک خیلی بیرون اومده حالا احساس منه دقیق نمیدونم درست باشه یا نه

تصاویر ارسالی
۱۴۰۴-۰۶-۱۸ ۱۱:۲۲:۳۱

کارشناس شماره ۱

افراط و تفریط در آبیاری باعث ریزش برگها ی گیاه میشود. بهتر است آبیاری را زمانی انجام دهید که خاک گلدان نسبتا خشک شده باشد میتوانید برای تست خشکی خاک از سيخ چوبی استفاده کنید و زمانی که حدودا یک سوم از خاک گلدان در عمق نسبتا خشک بود آبیاری را انجام دهید و گیاه را در فصول گرم سیراب کنید. علاوه بر این نور کم نیز باعث ریزش برگها میشود و فاصله ی بین برگهای گیاه که در تصویر مشاهده میشود حاکی از اینست که نوری که گیاه دریافت میکند برایش کافی نیست و به نور بیشتری نیاز دارد . تغییر رنگ پرلیتهای سطح خاک نیز نشان دهنده ی اینست که رطوبت خاک بیش از اندازه است و این افزایش رطوبت خاک هم میتواند به دلیل بافت نامناسب خاک باشد و هم ابیاری نادرست و تهویه ی نامناسب محیط. مدتی آبیاری را به طریقی که در فوق بیان شد انجام دهید و گیاه را به محیطی با نور بیشتر و تهویه ی بهتر منتقل کنید . زیر و روی برگها را چک کنید و ببینید که اثری از آفت مشاهده میکنید یا خیر ؟ اگر گیاه افت داشت عکس انرا ارسال کنید تا سم مناسب خدمتتان معرفی شود. اما اگر گیاه آفت نداشت با کنترل ابیاری و بهبود شرایط محیطی، کم کم روند ریزش برگها کند و متوقف میشود . فعلا از هيچ نوع کود و یا ماده تقویتی استفاده نکنید. اگر روند ریزش برگها شدت پیدا کرد حتما گیاه را از خاک خارج کنید و وضعیت ریشه را چک کنید چون احتمال دارد ریشه در حال پوسیده شدن باشد .

۱۴۰۴-۰۶-۱۸ ۲۰:۵۷:۰۹

سحرمحبی

ممنون از راهنماییتون.. ریزش برگ چند روزی هست قطع شده تهویه مناسب نبود پنجره باز کردم هوا برسه درست شد.. فقط بی جون بودن جوونه ها و برگ ها خیلی الان سوال شده واسم و اینکه چرا جا خالی ریزش ها پر نمیشه

۱۴۰۴-۰۶-۲۰ ۱۲:۲۳:۵۲

کارشناس شماره ۱

معمولا برای پرپشت شدن گیاه که برگهایش ریخته آنرا هرس میکنند . برگهایی که میریزند دوباره جایشان پر نمیشود مگر اینکه از بالای گره ، ساقه را قطع کنید تا جوانه های جانبی شروع به رشد نمایند . علت ضعف گیاه نیز میتواند نور کم و یا آسیب دیدن ریشه و یا کوددهی نادرست و یا کمبود مواد غذایی و .. باشد . معمولا این گیاه با دریافت نورکافی و آبیاری درست بسیار خوب و قوی رشد میکند . اگر گیاه در خاک ثبات ندارد و حرکت میکند میتوانید دور ان قسمت از ریشه که از خاک بیرون زده کمی خاک بریزید تا گیاه در خاک ثابت بماند . مراقب باشید که تنه با خاکی که میریزید پوشانده نشود و فقط ریشه در خاک قرار بگیرد .

۱۴۰۴-۰۶-۲۰ ۱۵:۰۵:۱۷
کافه گلدون

کافه گلدون از سال 96 با نام گلدوناریوم فعالیت خود را  آغاز کرد و در سال 97  کافه گلدان ، با تیم جوانی متشکل از متخصصین حوزه های مدیریت کسب و کار، کشاورزی، بازاریابی، روانشناسی و معماری، به راه اندازی وبسایت کافه گلدون پرداخت تا منبعی جامع برای تمامی دوست داران گل و گیاه باشد.
درباره ما

تلفن ثابت: ۰۲۱۷۱۰۵۳۱۹۳

کانال تلگرام و پیج اینستاگرام:
cafegoldoon_com@