پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت

عاطفه قلی زاده

تعداد سوال: ۱

علت نوک زرد شدن و سپس قهوه ای شدن وانتشار آن به عقب برگ چیست؟ ویژه

تعداد بازدید ۵۶

گلدان بلند و کشیده با یک زه کش سرامیکی _گل مربوط به یک سال پیش و خاک تعویض نشده قصد عوض کردن گلدون داشتم ولی هم تعویضش سخته چون گل قیم دار و بزرگ هست هم از شوکی که بهش وارد میشه تصمیم گرفتم فقط کمی خاک جدید روی خاک های دیگه بریزم_قارچ کش نزدم تا به الان_کود امینو اسید و جلبک و چند کود دیگه ترکیبی زدم _در این یک سال فقط ۵ مرتبه کوددهی انجام دادم که راهنمایی غلط کردن مغازه دار گفت شاید چون کود دهی نکردی اینجوری شده و به پیشنهادش به فاصله دو هفته دو بار کوددهی ترکیب سه کود ۱۲ ۱۲ ۳۶ و امینو اسید و گرین مکس انجام داد بعد قطع کردم اخرین کوددهی ۲۵ شهریور بود بعدش قطع کردم _ در اوایل تابستان نمیدونستم چجوری آبیاری کنم گاهی زودتر یا دیرتر ابیاری میکردم ولی از برج ۵ سعی کردم آبیاری منظم انجام بدم و هر ۵ روز خاک بررسی میکنم هر وقت خشک میشه آب میدم_توی فاصله بهار تا الان رشدش خوب بوده_غبار پاشی و خیس کردن خزه هم انجام میدم حالت جزیره درست کردم و تشت اب هم اطراف گلدون گذاشتم.لطفا راهنمایی کنید متشکرم.

تصویر ارسالی
۱۴۰۴-۰۷-۱۸ ۱۱:۵۲:۱۸

عاطفه قلی زاده

باسلام.در تابستان وضعیت نور اینجور بوده فقط پرده توری کشیده بوده،پنجره ها باز تا هوا در جریان باشه.بعد اینکه این نوک سوزی دیدم پرده زیری که ضخیم تر کشیدم تا نورکمتری به گل بخوره.الان که به سمت هوا سردی میریم فقط توری بکشم یا هر دوتا؟و پنجره ببندم؟

تصاویر ارسالی
۱۴۰۴-۰۷-۱۸ ۱۲:۱۱:۳۳

عاطفه قلی زاده

دو بر جوان کوچک اخیرا زرد شد از پایین گل و الانی ک برگ بزرگ دیدم این حالتی شده جداش کردم

۱۴۰۴-۰۷-۱۸ ۲۱:۰۶:۴۱

عاطفه قلی زاده

دو برگ اخیرا از دیروز تا امروز زرد شد که جدا شد و یک برگ طبق عکس دیدم الان زرد شده،از برگ ها جدید بعضی هاش کناره برگ جویده شده،دو هفته پیش از برگ ها عکس گرفتم و زرد شدن برگ رو مقایسه کردم،بعضیها زردی اش بیشتر شده یا از برگها دیگه تازگیا نوک سوز شده

تصاویر ارسالی
۱۴۰۴-۰۷-۱۸ ۲۱:۱۹:۲۷

کارشناس شماره ۱

تعداد سوال: ۰

سلام وقت بخیر . افراط در ابیاری و رطوبت زیاد و دمای بالا یا نوسانات دمایی محیط و یا افراط در کود دهی از مهمترین عواملی هستند که باعث آسیب دیدن گیاه شما شده اند. پتوس مخصوصا اگر قیم دار باشد نیاز ی به استفاده از کودهای شیمیایی با این مقداری که مصرف کرده اید ندارد . و تنها مراقبتی که برای این گیاه مفید است مرطوب نگه داشتن دائمی قیم و آبیاری خاک گلدان در زمانی که خاک نسبتا رطوبت خود را از دست داده است ، میباشد . این گیاه نوردوست است اما اگر نور به اندازه ای باشد که دمای محیط اطراف گیاه را بالا ببرد میتواند باعث آسیب دیدن گیاه شود . ابیاری خاک گلدان را زمانی انجام دهید که خاک گلدان نسبتا خشک شده باشد میتوانید برای تست خشکی خاک از سيخ چوبی استفاده کنید و زمانی که حدودا یک سوم از خاک گلدان نسبتا خشک بود آبیاری را انجام دهید ( مراقب باشید در زمان تست خشکی خاک با سیخ چوبی، به ریشه آسیب نزنید) ؛ اما قیم خزه ای باید مدام مرطوب باشد . کوددهی را متوقف کنید. اگر قصد تعویض گلدان را دارید بهترین زمان برای انجام این کار فصل بهار میباشد. برگهای آسیب دیده را میتوانید جدا کنید چون دیگر ترمیم نمیشوند. میتوانید پنجره ها را در فصول سرد ، قبل از ظهر چند ساعتی باز بگزارید تا تهویه انجام شود . آب زیرگلدانی را همواره خالی کنید و زیرگلدانی را خشک و تمیز نگه دارید. نیازی به جزیره و تشت اب در اطراف گیاه نیست چون باعث بالارفتن بیش از حد رطوبت میشود . همین که قیم مرطوب باشد و خشک نشود و هر چند وقت یکبار غبارپاشی انجام شود و برگها را تمیز نگه دارید ، برای گیاه کافیست .

۱۴۰۴-۰۷-۱۸ ۲۱:۵۴:۲۶

عاطفه قلی زاده

با تشکر از توضیحاتتون.ببخشید اگه هر روز قیم رو خیس کنم،مرطوب نگه داشتن قیم به صورت مداوم باعث قارچی شدن گیاه نمیشه؟چون بعضی ریشه های هوایی داخل خزه رفتن و از سطح خزه جدا نمیشن!!و اینکه از بالا داخل خزه با لیوان آب بریزم بهتره یا سطح خزه آب اسپری کنم؟

۱۴۰۴-۰۷-۱۹ ۱۱:۳۷:۲۷

عاطفه قلی زاده

در این فاصله تا تعویض گلدون چیکار میتونم کنم تا حال گل بهتر بشه؟مثلا الان میتونم یکم از سطح خاک بردارم بهش خاک جدید اضافه کنم یا از هیومیک اسید استفاده کنم برای اصلاح خاک؟و اینکه علایمی که در برگ ها دیده میشه قارچی شدن نداره؟قارچ کش لازم نیست بزنم؟؟

۱۴۰۴-۰۷-۱۹ ۱۱:۴۲:۲۶

کارشناس شماره ۱

تعداد سوال: ۰

خیر ، اگر تهویه ی محیط خوب باشد و دمای مخیط یکنواخت و متعادل باشد گیاه دچار بیماری قارچی نمیشود . زمانی که خزه مرطوب است نیازی به اسپری مداوم اب نیست . سطح خزه را با اسپری کردن آب مرطوب نگه دارید. اتصال ریشه های هوایی به خزه باعث رشد بهتر گیاه میشود . بهترین شبوه تا زمان تعویض گلدان کنترل آبیاری و رطوبت و تهویه است تا ریشه های گیاه بیش از حد در معرض اب زیاد و یا غرقآبی شدن خاک قرار نگیرند . ابیاری را طبق موارد بیان شده در کامنت قبل انجام دهید . هرچند ممکنست به دلیل اسیب دیدگی ریشه در اثر رطوبت زیاد و سایر موارد ، تعداد دیگری از برگهای گیاه دچار این عارضه شود اما با کنترل شرایط محیطی و نگهداری درست ، به مرور این عارضه در برگها کمتر شده و آسیب متوقف میشود . اما اگر در زمانی که موارد فوق را کنترل میکنید متوجه شدید که اسیب دیدن برگها به سرعت در حال پیشرفت است و سرعت ان زیاد شده حتما اقدام به تعویض گلدان نمایید و وضعیت ریشه را چک کنید . چون گیاه بالغ است ممکنست بعد از تعویض گلدان کمی بیحال شود که میتوانید کمی ساقه ها را کوتاه کنید تا زودتر شاداب شود . استفاده از قارچ کش اگر شرایط محیطی مناسب نشود و شرایط نگهداری و ابیاری کنترل نشود ، موثر نخواهد بود . نیازی به کود ندارد . اگر املاح در سطح خاک گلدان رسوب کرده و سطح خاک کمی تغییر رنگ داده میتوانید یک لایه از سطح خاک را بردارید و خاک تازه جایگزین کنید .

۱۴۰۴-۰۷-۱۹ ۱۲:۲۶:۱۳
کافه گلدون

کافه گلدون از سال 96 با نام گلدوناریوم فعالیت خود را  آغاز کرد و در سال 97  کافه گلدان ، با تیم جوانی متشکل از متخصصین حوزه های مدیریت کسب و کار، کشاورزی، بازاریابی، روانشناسی و معماری، به راه اندازی وبسایت کافه گلدون پرداخت تا منبعی جامع برای تمامی دوست داران گل و گیاه باشد.
درباره ما

تلفن ثابت: ۰۲۱۷۱۰۵۳۱۹۳

کانال تلگرام و پیج اینستاگرام:
cafegoldoon_com@