پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
زهرا
تعداد سوال: ۱
تعداد بازدید ۳۳
سلام من این دیفن رو نزدیک یک ماهه خریدم بعد دوهفته خاک و گلدونش رو عوض کردم و ترکیب خاک کامل خاک برگ و کوکوپرلیت ریختم قبل از تعویض برگاش شل شده بود جای کم نوری هم بود گذاشتمش پشت پنجره که فکر کنم دیگه نورش خیلی زیاد شده تقریبا چهار پنج روز یکبار بهش آب دادم ولی هی داره بدتر میشه چیکارش کنم
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
سلام وقت بخیر. استفاده ی نادرست و دوز نامناسب کود میتواند گیاه را دچار مسمومیت و یا آسیب کند . اگر احساس میکنید ساقه هم کمی نرم شده گیاه را از خاک خارج کنید و برگهای پایینی را حذف کنید . و اگر شدت نرم شدگی ساقه زیاد بود باید قسمتهای آسیب دیده را جدا کنید و گیاه را دوباره ریشه دار کنید. اما اگر ساقه نرم نشده پس از خارج کردن گیاه از خاک وضعیت ریشه را از نظر سلامت چک کنید . بعد گیاه را در خاک تازه بکارید و نیم ساعت گلدان را در ظرف آب قرار دهید. و بعد گلدان را دو سه روز در محیطی با نور ملایم و نسبتا خنک با تهویه ی عالی قرار دهید. بعد از دو سه روز گلدان را به محلی پرنورتر منتقل کنید و آبیاری را زمانی انجام دهید که خاک گلدان نسبتا خشک شده باشد میتوانید برای تست خشکی خاک از سيخ چوبی استفاده کنید و زمانی که حدودا یک سوم از خاک گلدان نسبتا خشک شده بود آبیاری را انجام دهید و به اندازهای آب در گلدان بریزید که چند قطره از ته گلدان خارج شود و بعد از آبیاری، آب زیرگلدانی را خالی کنید و زیرگلدانی را خشک و تمیز نگه دارید. نوسانات دمایی و نامناسب بودن محیط نگهداری و آبیاری نادرست و استفاده از کود در زمانی که گیاه نیاز به کوددهی ندارد میتواند باعث بیحالی و آسیبهای دیگر و حتی از بین رفتن گیاه شود . کوددهی اکثر گیاهان آپارتمانی باید در فصل رشد آنها انجام شود. و فصل رشد اکثر گیاهان آپارتمانی بهار و تابستان است و با شروع فصل پاییز باید کوددهی متوقف شده و اجازه دهید گیاه استراحت کند .