پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
پروانه
تعداد سوال: ۱
تعداد بازدید ۳۳
گل شلفرا چند روز اب ندادم برگاش ریختن.اب دادم سرحال نشد خاک گلدان رو عوض کردم یدونه از شاخه هاشم قلمه زدم گذاشتم داخل اب و روی ظرف رو با پلاستیک بستم حالا بنظر شما گلدانی ک خاکشو تعویض کردم okمیشه یا خیر ؟اون شاخه ای ک گذاشتم داخل ظرف اب ریشه میزنه ؟
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
سلام وقت بخیر لطفا عکس کاملی از گیاه و گلدان و محیط نگهداری ارسال کنید . و بفرمایید که در هر نوبت آبیاری چقدر آب در گلدان میریزید؟
پروانه
گلدان الان ک خشک فقط ریشه ی گیاه سالم بود مجدد کاشت کردم .و یدونه قلمه گرفتم ازش گذاشتم داخل اب میخوام اون یدونه شاخه خراب نشه چکارش کنم
پروانه
سلام وقت شماهم بخیر ایا گیاه من مجدد برگ و شاخه در میاره ؟یا بندازم دور
کارشناس شماره ۱
اگر ساقه ای که بعنوان قلمه برداشت کرده اید و انرا داخل اب قرار داده اید کاملا سالم باشد ، ریشه دار میشود و میتوانید زمانی که ریشه ها یک الی دو سانت شدند ، ساقه ی ریشه دار شده را در خاک بکارید . اما اگر ساقه چروکیده باشد یا اسیب دیده باشد و بافت سالمی نداشته باشد ، ریشه دار نخواهد شد . شفلرا گیاهی است که به محیطی با تهویه ی عالی و نور زیاد نیاز دارد و در محیطی که کمنور باشد یا تهویه ی نامناسب داشته باشد، نمیتواند به رشد خود ادامه دهد و از بین خواهد رفت . پلاستیک را از روی گلدان بردارید . گلدان اصلی را ابتدا نیم ساعت در ظرف آب قرار دهید و سپس در فضای ازاد قرار دهید مکانی مانند تراس نیمسایه اگر گیاه بافت سالم داشته باشد سبز خواهد شد .
پروانه
گلدان داخل راهرو در میحط کارم هست نور و هوای داخل راهرو عالیه.فقط نگران قلمه ای هستم ک گذاشتم داخل اب و با پلاستیک روی ظرف رو بستم .حالا نایلون رو بردارم؟
پروانه
ی سوال دیگه هم دارم ایا گیاه مادر که ریشه سالمی داره ولی اصلا شاخ و برگ نداره فقط ساقه ی سالم داره مجدد رشد میکنه یا خیر ؟چند وقت باید منتظر بمونم که برگ بده ؟ و در پایان ممنونم از راهنمایتون
کارشناس شماره ۱
بله نایلون رو بردارید . نیازی به کاور کردن ندارد و پوشاندن قلمه ی شفلرا با نایلون باعث پوسیدگی میشود . بله اگر گیاه اصلی ریشه سالم داشته باشد و ساقه هم کاملا سبز و سالم باشد جوانه زایی از نوک ساقه آغاز میشود . مدت جوانه زنی بستگی به نور و دمای محیط و ابیاری دارد . هر چه نور بیشتر و شرایط محیطی بهتر باشد جوانه زایی زودتر انجام میشود . اما اگر شرایط مناسب این گیاه نباشد یا ابیاری کافی و منظم و به درستی انجام نشود ممکنست جوانه زایی با تاخیر انجام شده یا اصلا انجام نشود . برای اینکه گیاه را زودتر وادار به جوانه زایی مجدد نمایید میتوانید سرشاخه ها را کمی هرس کنید . هرس را از بالای گره یا بند روی ساقه انجام دهید .