پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت

م سرایی

تعداد سوال: ۲

نجات فیکوس قلمه ویژه

تعداد بازدید ۳۴

سلام وقت بخیر. من این قلمه فیکوس رو از یک عزیزی هدیه گرفتم و خیلی برام با ارزشه. چند هفته‌ای توی آب بود یه کوچولو هم ریشه‌هاش نوک زدن ولی یه دفعه ساقه‌اش له شد. منم از اونجایی که له شده بود رو بریدم و یکم گذاشتم خشک شه و به انتهاش قارچکش زدم و توی بستر کوکوپیت و پرلیت کاشتمش. فکر کنم دو هفته‌‌ای میشه تو خاکه. دورش رو کیسه پیچیده بودم چون چند نفر گفته بودن اینجوری احتمال گرفتن قلمه بیشتره. ولی امروز دیدم برگ‌هاش دارن زرد میشن. بنظرم داره خشک میشه ولی اگه راهی هست لطفا راهنمایی کنین. این قلمه خیلی برام با ارزشه و دیگه هم اون شخص رو نمیبینم که دوباره یه قلمه دیگه ازش بگیرم.

تصویر ارسالی
۱۴۰۴-۰۸-۰۵ ۱۷:۴۷:۰۰

کارشناس شماره ۱

تعداد سوال: ۰

سلام وقت بخیر . قلمه ای که در تصویر مشاهده میشود بسیار کوتاه است . اما اگر حداقل ، ساقه دارای یک یا دو گره باشد احتمال ریشه زایی ان وجود دارد . یعنی وضعیت و طول ساقه باید به اندازه ای باشد که حداقل یک یا دو گره در داخل خاک قرار بگیرد . وجود برگهایی به این سایز و ساقه ای به این کوتاهی احتمال ریشه زایی را کاهش میدهد . بهتر است برگ های پایینی را حذف کنید و فقط جوانه ی انتهایی را باقی بگزارید تا احتمال ریشه زایی بیشتر شود . بافت ساقه باید کاملا سالم باشد . گلدان را در محلی سایه با نور معمولی ( نه زیاد) ، و تهویه ی مناسب قرار دهید و خاک را مرطوب نگهدارید . نیازی به کاور کردن با نایلون نیست . و حتی کاور کردن قلمه ی فیکوس ممکنست باعث پوسیدگی و آسیب دیدن قلمه شود . اگر ساقه ی گیاه بافت سالم و گره های روی ساقه سالم و به اندازه ی کافی باشد ، ریشه زایی مجددا انجام خواهد شد .

۱۴۰۴-۰۸-۰۵ ۲۰:۰۱:۳۷
کافه گلدون

کافه گلدون از سال 96 با نام گلدوناریوم فعالیت خود را  آغاز کرد و در سال 97  کافه گلدان ، با تیم جوانی متشکل از متخصصین حوزه های مدیریت کسب و کار، کشاورزی، بازاریابی، روانشناسی و معماری، به راه اندازی وبسایت کافه گلدون پرداخت تا منبعی جامع برای تمامی دوست داران گل و گیاه باشد.
درباره ما

تلفن ثابت: ۰۲۱۷۱۰۵۳۱۹۳

کانال تلگرام و پیج اینستاگرام:
cafegoldoon_com@