پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت

کاربر

تعداد سوال: ۱

نخل ماداگاسکار ویژه

تعداد بازدید ۴۷۵

سلام وقتتون بخیر من یه نخل ماداگاسکار دارم که برگهاش قهوه ای میشه و میریزه، نور آفتاب هم از پست پنجره بهش میخوره به نظرتون چیکارش کنم؟؟

تصویر ارسالی
۱۳۹۹-۱۲-۰۹ ۱۰:۱۲:۰۸

کارشناس شماره ۲

تعداد سوال: ۰

سلام وقت شما بخیر میزان ابیاری به گیاه را میفرمایید؟

۱۳۹۹-۱۲-۰۹ ۱۲:۴۸:۴۱

کاربر

هفته ای یبار بهش آب میدم ، البته اون روزایی که خیلی سرد بود دو هفته یبار.

۱۳۹۹-۱۲-۰۹ ۱۳:۱۲:۰۷

کاربر

ببخشید تو یکی از گل‌هام کرم برگخوار دیدم، چیکار باید کنم؟؟ زیاد میشه؟

۱۳۹۹-۱۲-۰۹ ۱۷:۰۲:۰۸

کارشناس شماره ۲

وقتتون بخیر بله علت ریزش و قهوه ای شدن برگ ها وجود افت و تغییرات دمایی هست. اگر شرایط دمایی شما یکنواخت هست که فقط مشکل افت شما هست برای ازبین بردن حشرات درون خاک از سموم دیازینون یا کلرپیریفوس استفاده کنید. گلدون رو از سایر گیاهان جدا کنید و سم پاشی را در دو نوبت به فاصله یک هفته انجام بدید . اگر سوالی بود در خدمتتون هستم

۱۳۹۹-۱۲-۱۰ ۰۰:۳۲:۲۹

کارشناس شماره ۲

سم دیازینون

محصولات پیشنهادی برای مشکل این گیاه
سم دیازینون (Diazinon)
۱۳۹۹-۱۲-۱۰ ۰۰:۳۳:۲۷

کاربر

ممنون ، ولی اون کرم برگخوار تو یه گیاه دیگم بود. نمیدونم چرا نخل ماداگاسکارم اینجوری شده، آفت هم نداره،

۱۳۹۹-۱۲-۱۰ ۱۰:۳۳:۰۴

کارشناس شماره ۲

وقتتون بخیر اها در گیاه دیگه گرم دیدید؟ لطفا عکس اون گیاه را ارسال بفرمایید

۱۳۹۹-۱۲-۱۰ ۱۳:۱۶:۰۱

کارشناس شماره ۲

و نکته بعدی ایا به نخلتون اب میدید اب اضافی از زیر گلدون خارج میشه؟ برای اطمینان از باز بودن زهکش عرض میکنم

۱۳۹۹-۱۲-۱۰ ۱۳:۱۷:۰۶

کاربر

بله هر دو هفته ، ولی کم آب میدم ، انقدری آب نمیدم که از گلدون خارج شه. عکس اون گیاه رو هم پیوست کردم، کرم توی خاک نبود روی برگش بود و سبز رنگ

تصاویر ارسالی
۱۳۹۹-۱۲-۱۰ ۱۴:۵۹:۰۰

کارشناس شماره ۲

ابیاری تون کم هست، تا اندازه ای اب بدید که کمی اب اضافه از زیر گلدون خار ج بشه که این هم نشون دهنده سیراب شدن گیاه شما هست هم از باز بودن زهکش اطمینان پیدا میکنید. بین دو ابیاری اجازه بدید سطح خاک خشک بشه بعد ابیاری کافی انجام بدید. برای گیاه دومتون هم میتونید از سم دیازینون برای از بین بردن کرم استفاده کنید و این گلدون کنار بقیه گلدون ها نباشه هم به برگ ها هم سطح خاک از سم اسپری کنید.

سم دیازینون (Diazinon)
۱۳۹۹-۱۲-۱۰ ۲۲:۱۱:۴۴

کاربر

خیلی ممنون فقط یه سوال دیگه، یکی از گلام رنگش بنفش بود ولی الان برگاش سبز شده، مشکل از نوره؟

۱۳۹۹-۱۲-۱۰ ۲۳:۲۱:۲۶

کاربر

سایتتون خیلی عالیه فقط ای کاش گزینه سرچ داشت که می تونستیم نگاه کنیم مشکلات بقیه رو ??

۱۳۹۹-۱۲-۱۰ ۲۳:۲۳:۲۸

کارشناس شماره ۲

ممنون از شما و همراهی تون حتما از پیشنهاد تون استفاده میکنیم در جهت ارتقا کیفیت.

۱۳۹۹-۱۲-۱۱ ۰۰:۰۱:۵۹

کارشناس شماره ۲

در رابطه با سوالتون که رنگ برگ ها تغییر کرده اسم گیاهتون رو بفرمایید تخصصی تر میتونم نظر بدم ولی بله در حالت کلی گیاهانی که برگ رنگی دارن مثل برگ بیدی ها و خصوصا گیاهانی با برگ های بنفش در صورتی که نور کم بهشون برسه رنگ برگ سبز میشه. گیاهتون رو به جای پر نور تری منتقل کنید. اگر سوالی بود در خدمتتون هستم.

۱۳۹۹-۱۲-۱۱ ۰۰:۰۶:۰۹

کارشناس شماره ۲

برای سرچ بیماری ها و مشکلات مشابه شما می تونید وارد گلیار که شدید از قسمت پایین گیاه مورد نظرتون رو انتخاب کنید و سوالات مشابه مربوطه رو ببیند.

۱۳۹۹-۱۲-۱۱ ۰۰:۱۰:۵۰

کاربر

خیلی خیلی ممنون، ببخشید برای کرم خاکی‌گلدون سم سوین ریختم، می ترسم بقیه گل هارو هم آلوده کنه، بنظرتون خاک رو عوض کنم بهتر نیست؟ و ریشه رو چجوری پاکسازی کنم؟

۱۳۹۹-۱۲-۱۱ ۱۱:۴۷:۵۱

کاربر

البته کرم خاکی‌نیست هزار پا

۱۳۹۹-۱۲-۱۱ ۱۲:۵۴:۱۹

کارشناس شماره ۲

برای کرم خاکی سوین و دیازینون مناسب هست و میتونید ۱۰ دقیقه گیاه رو در تشت از قرار بدید کرم ها از زهکش خارج بشن. در فصل بهار میتونید خاک گیاه رو‌تعویض کنید و با از گرم ریشه رو شستشو بدید و با قارچکش سم پاشی کنید برای جلوگیری از پوسیدگی ریشه حتما اگر خاک رو‌تعویض کردید گلدون رو هم ضدعفونی کنید و کاملا بشورید بعد توی گلدون بکارید و هر ۴۵ روز یکبار با قارچکش و افت کش سم پاشی کنید جهت پیشگیری های بعدی

سم دیازینون (Diazinon)
۱۳۹۹-۱۲-۱۱ ۲۳:۰۷:۳۳

کاربر

ممنون از راهنماییتون ببخشید اسم این کاکتوس و طرز نگهداریش رو هم بهم می گید ؟

تصاویر ارسالی
۱۳۹۹-۱۲-۱۲ ۲۲:۴۳:۱۳

کارشناس شماره ۲

کاکتوس ها در طول فصل رشد، حداقل یک بار در هفته آب نیاز دارند. زمانی که بزرگ تر می شوند نیاز به آب بیشتری دارند. گلدان را به طور کامل آب کنید، به طوری که آب از سوراخ های زهکشی پایین بیرون آید. به نور غیر مستقیم خورشید نیاز دارند نور مستقیم باعث زرد شدن کاکتوس میشه. برای خاکش از خاک مخصوص کاکتوس استفاده کنید که زهکش بالایی داره و اب رو در خودش جمع نمیکنه.

۱۳۹۹-۱۲-۱۳ ۰۱:۳۱:۴۳

کارشناس شماره ۲

عکس گیاه شما شبیه گونه ی کاکتوس سیلندریکا هست

۱۳۹۹-۱۲-۱۳ ۰۱:۳۵:۵۱
کافه گلدون

کافه گلدون از سال 96 با نام گلدوناریوم فعالیت خود را  آغاز کرد و در سال 97  کافه گلدان ، با تیم جوانی متشکل از متخصصین حوزه های مدیریت کسب و کار، کشاورزی، بازاریابی، روانشناسی و معماری، به راه اندازی وبسایت کافه گلدون پرداخت تا منبعی جامع برای تمامی دوست داران گل و گیاه باشد.
درباره ما

تلفن ثابت: ۰۲۱۷۱۰۵۳۱۹۳

کانال تلگرام و پیج اینستاگرام:
cafegoldoon_com@