پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
کارشناس شماره ۲
تعداد سوال: ۰
سلام وقت شما بخیر میزان ابیاری به گیاه را میفرمایید؟
کاربر
تعداد سوال: ۱
هفته ای یبار بهش آب میدم ، البته اون روزایی که خیلی سرد بود دو هفته یبار.
کاربر
ببخشید تو یکی از گلهام کرم برگخوار دیدم، چیکار باید کنم؟؟ زیاد میشه؟
کارشناس شماره ۲
وقتتون بخیر بله علت ریزش و قهوه ای شدن برگ ها وجود افت و تغییرات دمایی هست. اگر شرایط دمایی شما یکنواخت هست که فقط مشکل افت شما هست برای ازبین بردن حشرات درون خاک از سموم دیازینون یا کلرپیریفوس استفاده کنید. گلدون رو از سایر گیاهان جدا کنید و سم پاشی را در دو نوبت به فاصله یک هفته انجام بدید . اگر سوالی بود در خدمتتون هستم
کاربر
ممنون ، ولی اون کرم برگخوار تو یه گیاه دیگم بود. نمیدونم چرا نخل ماداگاسکارم اینجوری شده، آفت هم نداره،
کارشناس شماره ۲
وقتتون بخیر اها در گیاه دیگه گرم دیدید؟ لطفا عکس اون گیاه را ارسال بفرمایید
کارشناس شماره ۲
و نکته بعدی ایا به نخلتون اب میدید اب اضافی از زیر گلدون خارج میشه؟ برای اطمینان از باز بودن زهکش عرض میکنم
کارشناس شماره ۲
ابیاری تون کم هست، تا اندازه ای اب بدید که کمی اب اضافه از زیر گلدون خار ج بشه که این هم نشون دهنده سیراب شدن گیاه شما هست هم از باز بودن زهکش اطمینان پیدا میکنید. بین دو ابیاری اجازه بدید سطح خاک خشک بشه بعد ابیاری کافی انجام بدید. برای گیاه دومتون هم میتونید از سم دیازینون برای از بین بردن کرم استفاده کنید و این گلدون کنار بقیه گلدون ها نباشه هم به برگ ها هم سطح خاک از سم اسپری کنید.
کاربر
خیلی ممنون فقط یه سوال دیگه، یکی از گلام رنگش بنفش بود ولی الان برگاش سبز شده، مشکل از نوره؟
کاربر
سایتتون خیلی عالیه فقط ای کاش گزینه سرچ داشت که می تونستیم نگاه کنیم مشکلات بقیه رو ??
کارشناس شماره ۲
ممنون از شما و همراهی تون حتما از پیشنهاد تون استفاده میکنیم در جهت ارتقا کیفیت.
کارشناس شماره ۲
در رابطه با سوالتون که رنگ برگ ها تغییر کرده اسم گیاهتون رو بفرمایید تخصصی تر میتونم نظر بدم ولی بله در حالت کلی گیاهانی که برگ رنگی دارن مثل برگ بیدی ها و خصوصا گیاهانی با برگ های بنفش در صورتی که نور کم بهشون برسه رنگ برگ سبز میشه. گیاهتون رو به جای پر نور تری منتقل کنید. اگر سوالی بود در خدمتتون هستم.
کارشناس شماره ۲
برای سرچ بیماری ها و مشکلات مشابه شما می تونید وارد گلیار که شدید از قسمت پایین گیاه مورد نظرتون رو انتخاب کنید و سوالات مشابه مربوطه رو ببیند.
کاربر
خیلی خیلی ممنون، ببخشید برای کرم خاکیگلدون سم سوین ریختم، می ترسم بقیه گل هارو هم آلوده کنه، بنظرتون خاک رو عوض کنم بهتر نیست؟ و ریشه رو چجوری پاکسازی کنم؟
کاربر
البته کرم خاکینیست هزار پا
کارشناس شماره ۲
برای کرم خاکی سوین و دیازینون مناسب هست و میتونید ۱۰ دقیقه گیاه رو در تشت از قرار بدید کرم ها از زهکش خارج بشن. در فصل بهار میتونید خاک گیاه روتعویض کنید و با از گرم ریشه رو شستشو بدید و با قارچکش سم پاشی کنید برای جلوگیری از پوسیدگی ریشه حتما اگر خاک روتعویض کردید گلدون رو هم ضدعفونی کنید و کاملا بشورید بعد توی گلدون بکارید و هر ۴۵ روز یکبار با قارچکش و افت کش سم پاشی کنید جهت پیشگیری های بعدی
کارشناس شماره ۲
کاکتوس ها در طول فصل رشد، حداقل یک بار در هفته آب نیاز دارند. زمانی که بزرگ تر می شوند نیاز به آب بیشتری دارند. گلدان را به طور کامل آب کنید، به طوری که آب از سوراخ های زهکشی پایین بیرون آید. به نور غیر مستقیم خورشید نیاز دارند نور مستقیم باعث زرد شدن کاکتوس میشه. برای خاکش از خاک مخصوص کاکتوس استفاده کنید که زهکش بالایی داره و اب رو در خودش جمع نمیکنه.
کارشناس شماره ۲
عکس گیاه شما شبیه گونه ی کاکتوس سیلندریکا هست