پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت

محمد احمدزاده اصفهانی

تعداد سوال: ۱

بنجامین ویژه

تعداد بازدید ۳۳۹

سللام. میخواستم علت ریخت یهویی برگ گیاه بنجامینم رو بدونم. و چرا اکثر برگاش رنگ عجیبی شدن که توی عکس مشخصه

تصویر ارسالی
۱۴۰۰-۱۱-۰۶ ۱۲:۱۸:۵۷

کارشناس شماره ۲

تعداد سوال: ۰

سلام وقتتون بخیر گیاهتون غبار پاشی میشه؟

۱۴۰۰-۱۱-۰۶ ۱۳:۴۷:۴۵

محمد احمدزاده اصفهانی

سلام. بله

۱۴۰۰-۱۱-۰۷ ۰۶:۱۸:۴۴

کارشناس شماره ۲

لکه های ایجاد شده بخاطر غبار پاشی ایجاد شده چون تهویه محیط در این فصل کم هست با غبار پاشی لکه ها سطح برگ باقی میمونن و باعث ایجاد لکه برگی های قارچی و باکتریایی میشه برای کنترلش از قارچکش استفاده کنید از قارچکشی که براتون لینکشو میزارم دو نوبت به فاصله سه روز اسپری کنید و اگر قارچکش دیگه ای تهیه کردید حتما طبق دستور روی بسته سم پاشی کنید و برای تامین رطوبت گیاهتون از دستگاه بخور سرد یا قرار دادن ظرف آب کنار گلدون استفاده کنید

محصولات پیشنهادی برای مشکل این گیاه
قارچ کش (Fungicide)
۱۴۰۰-۱۱-۰۷ ۱۱:۰۲:۱۰

محمد احمدزاده اصفهانی

مرسی بابت راهنماییتون. من این سم رو دارم به نظرتون به کار میاد؟

تصاویر ارسالی
۱۴۰۰-۱۱-۰۷ ۱۵:۰۴:۱۳

کارشناس شماره ۲

خواهش میکنم خیر این سم آفتکش هست و روی بیماری قارچی موثر نیست حتما قارچکش تهیه کنید

۱۴۰۰-۱۱-۰۷ ۲۲:۳۴:۲۱

محمد احمدزاده اصفهانی

جناب میشه لطف کنید مشکل گیاه گندمی رو بررسی کنید.. نوک تمامی برگاش داره خشک و میسوزه

تصاویر ارسالی
۱۴۰۰-۱۱-۱۰ ۱۳:۲۰:۲۰

کارشناس شماره ۲

وقتتون بخیر گندمی نیاز به رطوبت بالا داره و بهتره برای تامین رطوبتش یک ظرف آب کنار گلدون بزارید یابراش جزیره درست کنید ابیاری هم زمانیکه یک سوم خاک خشک شد انجام بشه

۱۴۰۰-۱۱-۱۰ ۲۲:۵۶:۳۶
کافه گلدون

کافه گلدون از سال 96 با نام گلدوناریوم فعالیت خود را  آغاز کرد و در سال 97  کافه گلدان ، با تیم جوانی متشکل از متخصصین حوزه های مدیریت کسب و کار، کشاورزی، بازاریابی، روانشناسی و معماری، به راه اندازی وبسایت کافه گلدون پرداخت تا منبعی جامع برای تمامی دوست داران گل و گیاه باشد.
درباره ما

تلفن ثابت: ۰۲۱۷۱۰۵۳۱۹۳

کانال تلگرام و پیج اینستاگرام:
cafegoldoon_com@