پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت

سارا ملک

تعداد سوال: ۱

خشک شدن برگ بابا ادم ویژه

تعداد بازدید ۷۸۱

سلام وقتتون بخیر یک راهنمایی از حضورتون میخواستم گیاه بابا ادم من دچار افت تارعنکبوتی شده بود با پنبه اغشته به الکل و اسپری الکل تمیزش کردم الان تمام برگاش دارن زرد میشن و بعد دوروز خشک‌خشک گیاه بابا ادمم کلا خشکه شده و از بین رفته ؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایی

تصویر ارسالی
۱۴۰۰-۱۱-۰۹ ۱۱:۳۰:۱۳

کارشناس شماره ۲

تعداد سوال: ۰

سلام وقتتون بخیر بله وقتی آفت کنه شدید باشه دیگه با حذف فیزیکی از بین نمیره و نیاز هست از سم مخصوص آفتکش استفاده کنید سم آبامکتین که کنه کش هست دو بار به فاصله ۹ روز روی گیاه اسپری کنید

محصولات پیشنهادی برای مشکل این گیاه
کنه کش (آبامکتین)
۱۴۰۰-۱۱-۰۹ ۱۴:۲۶:۴۱

سارا ملک

این بله که فرمودن یعنی عملا گیاه از دست رفته و خشک شده پس سم دیگه جوابگو نیست درسته

۱۴۰۰-۱۱-۰۹ ۱۵:۲۳:۳۲

کارشناس شماره ۲

ببینید برگ ها درسته دچارافت شده و احیانمیشه ولی ریشه سالمه ومیتونه برگ جدید بده پس گیاه از دست نرفته حتما افت و کنترل کنید و گیاه و از بقیه گیاهاتون جدا کنید که الودگی به بقیه منتقل نشه و بعد درمان ازش ناامید نباشبد مثل قبل بهش آب بدید و نگهداری کنید تا برگ جدید بده

۱۴۰۰-۱۱-۱۰ ۰۱:۳۲:۰۵

سارا ملک

بینهایت از راهنماییتون سپاسگزارم جسارتا امکانش هست بفرمایید برای تقویت گیاه در این مدت و یا بعد از اتمام سم پاشی از چه کود یا محصولی استفاده کنم

۱۴۰۰-۱۱-۱۰ ۱۰:۴۳:۳۳

کارشناس شماره ۲

خواهش میکنم بله حتما سه ماه یکبار اسید هیومیک بدید ماهی یکبار کود فسفر بالا و از اواخر اسفند ماهی یکبار کود پتاسیم بالا و دوماه یکبار هم اسید امینه بهش بدید بین کودها یک هفته فاصله بدید

محصولات پیشنهادی برای مشکل این گیاه
کود NPK 10-52-10 کود NPK 12-12-36 کود مایع هیومیک اسید protect nature کود شیمیایی آمینه اسید
۱۴۰۰-۱۱-۱۰ ۲۲:۵۹:۳۴
کافه گلدون

کافه گلدون از سال 96 با نام گلدوناریوم فعالیت خود را  آغاز کرد و در سال 97  کافه گلدان ، با تیم جوانی متشکل از متخصصین حوزه های مدیریت کسب و کار، کشاورزی، بازاریابی، روانشناسی و معماری، به راه اندازی وبسایت کافه گلدون پرداخت تا منبعی جامع برای تمامی دوست داران گل و گیاه باشد.
درباره ما

تلفن ثابت: ۰۲۱۷۱۰۵۳۱۹۳

کانال تلگرام و پیج اینستاگرام:
cafegoldoon_com@