پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت

مهدی شهسواریان

تعداد سوال: ۱

گیاه یوکا ویژه

تعداد بازدید ۳۴۱

سلام و عرض ادب. گیاه یوکا من 2 تا از ساقه ها شل شده ولی زرد نیست و روی ابتدای گیاه لکه قهوه ای هست که عکسش براتون ارسال میکنم. کنار پنجره جنوبی هست و پرده را میکشم و نور مناسب میگیره. هر 10 روز هم تقریبا آبیاری میکنم.

تصویر ارسالی
۱۴۰۰-۱۱-۱۰ ۲۳:۵۹:۴۳

مهدی شهسواریان

اینم عکس از پایین ساقه

۱۴۰۰-۱۱-۱۱ ۰۰:۲۴:۰۴

کارشناس شماره ۱

تعداد سوال: ۰

سلام وقتتون بخیر . آیا تو خاکش کوکوپیت پرلیت داره ؟ در هر بار آبیاری چقدر آب در گلدان میریزید ؟

۱۴۰۰-۱۱-۱۱ ۰۰:۳۷:۴۴

مهدی شهسواریان

والا خاکش همونی که از گلفروشی گرفتم و حدود 1 لیتر آب میدم به اندازه 2.3 شیشه نوشابه خانواده

۱۴۰۰-۱۱-۱۱ ۰۰:۴۲:۰۶

کارشناس شماره ۱

تعداد سوال: ۰

آبیاری در این فصل اگه خاکش کوکوپیت داشته باشه زیاد داره انجام میشه . بهتره گلدان را در محیطی با نور بیشتر و تهویه ی بهتر قرار بدید و به گیاه زمانی آب بدید که خاک گلدان خشک شده باشد برای اینکه متوجه شوید خاک گلدان در عمق خشک است یا هنوز رطوبت دارد میتوانید یک سیخ چوبی در خاک فرو کرده و چند ثانیه نگه دارید بعد سیخ را بیرون بیاورید اگر ذرات خاک به سیخ چسبیده باشد نشان دهنده ی اینست که خاک هنوز رطوبت دارد و نیازی به آبیاری نیست .در غیر اینصورت و در صورتی که سیخ چوبی خشک و بدون ذرات خاک باشد ، میتوانید گلدان را آبیاری کنید . سعی کنید محیطش کمی خنک باشه . اگه روند نرم شدن سرعت بیشتری پیدا کرد حتما گیاه را از گلدان خارج و وضعیت زهکش ته گلدان را بررسی کنید و اگر خاک در ته گلدان در حال غرقآبی شدن هستش , خاک را تعویض کنید و از ترکیب خاکباغچه و کمی خاکبرگ و کمی ورمی کمپوست استفاده کنید .

۱۴۰۰-۱۱-۱۱ ۱۰:۰۱:۳۸
کافه گلدون

کافه گلدون از سال 96 با نام گلدوناریوم فعالیت خود را  آغاز کرد و در سال 97  کافه گلدان ، با تیم جوانی متشکل از متخصصین حوزه های مدیریت کسب و کار، کشاورزی، بازاریابی، روانشناسی و معماری، به راه اندازی وبسایت کافه گلدون پرداخت تا منبعی جامع برای تمامی دوست داران گل و گیاه باشد.
درباره ما

تلفن ثابت: ۰۲۱۷۱۰۵۳۱۹۳

کانال تلگرام و پیج اینستاگرام:
cafegoldoon_com@