پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
ستار شیرمحمدلی
تعداد سوال: ۲
تعداد بازدید ۴۳۱
سلام. وقت بخیر من یک گیاه یوکا داشتم که دوتا ساقه جداگانه داشت. متاسفانه برگهای یکی ریخت و ساقه شروع به نرم شدن گرفت.آب ان را هر ۱۰ روز یکبار می دادم و آب اضافی خارج می شد. وقتی بررسی کردم دیدم ساقه کلا خشک شده و پوکیده و ساقه دومی هم احساس کردم خراب شده با اینحال یک عکس گرفتم تا برای شما بفرستم و تا شما راهنمایی بفرمایید. خاک آن را هم ۳ سال است که عوض نکردم. ممنون می شوم راهنمایی بفرمایید. که ریشه دومی خراب شده یا میتونم توی خاک دوباره بکارم. باتشکر.
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
سلام وقتتون بخیر . ریشه را به همراه ساقه که پوک شده قطع کنید . ساقه ی سالم را در اب قرار بدید تا ریشه دار بشه . بعد از ریشه زایی ، گیاه را به خاک منتقل کنید . سعی کنید زمانی که ریشه ها یک الی دو سانت شدند گیاه رو به خاک منتقل کنید . اگر سوالی در این مورد دارید در خدمتتونم
ستار شیرمحمدلی
ممنونم از سایت خوبتان. پس بنظر شما این ریشه را جدا کنم . درسته ؟ و اگر جواب مثبت است، وقتی جدا کردن ساقه را سریع بزارم توی اب یا بعد از چند روز که جای بریدیگ روی ساقه بهتر شدن بزارم توی اب ؟
ستار شیرمحمدلی
سلام دوباره. وقت بخیر من یوکا را از ساقه بریدم. میخواستم بپرسم توی اب بزارم تا ریشه دربیاره بهتر هستش یا اینکه به محلول ریشه زا آغشته و توی خاک بزارم؟ باتشکر از شما.
کارشناس شماره ۱
سلام وقتتون بخیر هر دو روش را میتونید استفاده کنید . فقط اگر در آب ریشه دار کردید نزارید ریشه ها زیاد بزرگ بشن . تقریبا یک الی دو سانت شدند ، گیاه رو به خاک منتقل کنید
ستار شیرمحمدلی
ممنونم . واقعاً سایت خوبی دارید و تعهد شما مثال زدنی است. خدا حفظتون کنه.
کارشناس شماره ۱
موفق باشید . سپاس از لطف شما . اگر بازم مشکلی در مورد یوکا داشتید از طریق همین تاپیک اطلاع بدید