پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
سارا میرزاخانی
تعداد سوال: ۱
تعداد بازدید ۶۷۲
چند روز نور آفتاب از پشت پنجره بهش خورد ولی الان وقتی آفتاب میاد روش پرده رو میکشم که یه کم از پشت پرده آفتاب بهش میخوره
کارشناس شماره ۲
تعداد سوال: ۰
سلام وقتتون بخیر بله دقیقا نور نیاز داره نور خوب غیرمستقیم نور مستقیم باعث سوختگی برگ میشه و البته غبار پاشی نشه الان لکه های سطح برگ لکه قارچی هست برای درمان نیاز هست سه نوبت قارچکش سطح گیاهتون اسپری بشه دع روز بعد از توقف لکه ها کوددهی وتقویت گیاهتون رو شروع کنید سه ماه یکبار اسید هیومیک ماهی یکبار کودپتاسیم بالا ماهی یکبار هم کود فسفربالا بهش بدید فاصله این کوددهی ۱۵ روز باشه اگر سوالی بود بفرمایید
سارا میرزاخانی
سه نوبت قارچ کش با چه فاصله زمانی باشه؟ و این کودها و قارچ کش رو از کجا بایدتهیه کنم؟ این عکس هایی که فرستادید کودها هستن درسته؟
کارشناس شماره ۲
بله هم کود هم قارچکش داخل این بسته هابود و قارچکش سه بار به فاصله سه روز و بعد از متوقف شدن کامل لکه ها کوددهی شروع بشه از طریق وبسایت قسمت محصولات جانبی میتونید سفارشتون رو ثبت بفرمایید
سارا میرزاخانی
ببخشید من متوجه نشدم آفتاب پشت شیشه را نیاز داره یا نه جایی باشه که نور خوبی داشته باشه و آفتاب نتابه بهش واین که علت این قارچ چیه
سارا میرزاخانی
ببخشیداگه بخوام از شهر خودمون بخرم باید به چه جایی مراجعه کنم منطورم اینه گل فروشی ها دارن یا جایی دیگه دارن
کارشناس شماره ۲
خواهش میکنم میتونیم براتون با پست ارسال کنیم. و خدمات کشاورزی و گیاهپزشکی منطقه خودتون میشه مراجعه کنید.
سارا میرزاخانی
اینجا میتونم به شما سفارش بدم یا باید حتما توی سایت سفارش بدم آخه امتخان کردم یه جاهایی ایراد داشت نمیتونستم سفارشمو ثبت کنم
کارشناس شماره ۲
بله میتونید به واتسپ این شماره سفارشتون رو بفرمایید راهنمایی تون میکنن ۰۹۳۳۲۳۰۵۷۲۶