پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت

علیرضا زارع

تعداد سوال: ۱۷

الوورا ویژه

تعداد بازدید ۳۱۳

من یک آلوورا دارم سایزش خیلی بزرگه به این شکلی که می‌بینید گلدون شم خیلی بزرگه 6 تا 7 لیوان آب میدم تازه نم رو گلدون میرسه وسطش چون میترسم آب زیاد بدم خراب شه چون به آب حساسه به نظر شما چقد آب بدم

تصویر ارسالی
۱۴۰۱-۰۳-۰۳ ۰۱:۰۵:۳۱

کارشناس شماره ۱

تعداد سوال: ۰

سلام وقت بخیر چون گلدونش سفال خام هستش از طریق بدنه میتونید متوجه بشید که خاک هنوز رطوبت داره یا خیر ؟ زمانی که گلدان کاملا خشک هستش گیاه رو در این فصل سیرآب کنید . اما اب خارج شده از گلدان که در زیرگلدانی جمع شده را همیشه خالی کنید .

۱۴۰۱-۰۳-۰۳ ۰۱:۴۸:۲۱

علیرضا زارع

سلام من یه ساقه پاچیرا تو آب گذاشتم زنده است ولز بالا برگ درآورده از پایین هم کمی ترک خورده قلمه ریشه میده

تصاویر ارسالی
۱۴۰۱-۰۳-۱۴ ۱۶:۵۸:۱۸

کارشناس شماره ۱

سلام وقت بخیر بله بزارید تو اب بمونه ، نوک ریشه که زد ، به خاک منتقل اش کنید

۱۴۰۱-۰۳-۱۴ ۲۱:۳۴:۲۰

علیرضا زارع

یعنی یه ذره ریشه اش نیشزد یا یه ذره ریشه زد بذارم تو خاک

۱۴۰۱-۰۳-۱۴ ۲۲:۲۹:۲۱

علیرضا زارع

گل یشم خریدم چه مدل هوایی دوست داره رطوبت میخاد جزیره درست کنم چه شرایطی میخواد

۱۴۰۱-۰۳-۱۵ ۱۴:۴۵:۲۳

کارشناس شماره ۱

بله ریشه که یک سانت شد بکاریدش تو خاک .

۱۴۰۱-۰۳-۱۶ ۰۱:۳۱:۳۱

کارشناس شماره ۱

یشم رو در هوای آزاد و در محیطی نیمسایه قرار بدید . نگهداری اش مثل کاکتوسهاست و هرزمان خاکش خشک بود بهش آب بدید.

۱۴۰۱-۰۳-۱۶ ۰۱:۳۲:۳۹

علیرضا زارع

یعنی آفتاب زیاد براش خوب نیست جایی که نگهداری میکنم ازش نور زیاد غیر مستقیم داره تازه شاید یه چند دقیقه ای مستقیم هم باشه چه مدل نوری خوبه مستقیم خوب نیست یا زیاد چون میگین مثل کاکتوس هست چون کاکتوس نور زیاد نیاز داره جزیره درست نکنم پس

۱۴۰۱-۰۳-۱۶ ۰۳:۳۸:۴۵

کارشناس شماره ۱

یشم تحمل نور خورشید رو تا حدی داره اما اگه مدتی در محیطی با نور ملایم نگهداری شده باشه و بعد به یکباره در معرض نور خورشید قرار بگیره فورا دچار سوختگی میشه ، در فصول گرم آفتابِ صبح براش مشکلی ایجاد نمیکنه اما ظهر به بعد امکان سوختگی برگش زیاده . کم کم به نور زیاد عادتش بدید .

۱۴۰۱-۰۳-۱۶ ۲۱:۴۴:۳۹

علیرضا زارع

ببخشید این گلدان آلوورا من اول تو یه گلدون کوچیک بود و خاکش هم سفت بود یعنی تقریبا یه چیزی مثل رس بود زهکش سریعی نداشت ولی گل توش رشد خیلی خوبی داشت و هفته ای یه برگ جدید درمیاورد ولی از وقتی عوض کردم گلدون رو رشد نداره و برگ جدید 2ماهه در نیاورده خاکش هم کوکوپیت بود چون دیدم خاک خودش سفت بود خاک رو فشرده کردیم مشکلی پیش اومده چه خاکی خوبه براش

تصاویر ارسالی
۱۴۰۱-۰۳-۲۸ ۱۶:۴۱:۴۴

کارشناس شماره ۱

کوکوپیت و پرلیت اصلا خاک مناسبی براش نیست . خاک کاکتوس یا خاک باغچه ای که ماسه دار باشه براش مناسبه ، تو این خاک از بین خواهد رفت ‌.

۱۴۰۱-۰۳-۲۹ ۰۰:۲۲:۲۸

علیرضا زارع

کاملا خاک کاکتوس باشه مشکل نداره یا خاک باغچه کامل که ماسه باشه یا ماسه خالی باشه یا ماسه رو با چه خاکی قاطی کنم

۱۴۰۱-۰۳-۲۹ ۰۰:۳۷:۱۲

علیرضا زارع

ببخشید من یه گل یشم دارم که براش زرد و سفید و زیرش سیاه شده علتش چی میتونه باشه خوب بود تازه الان برگای زردش چند تایی هم میریزه

تصاویر ارسالی
۱۴۰۱-۰۳-۲۹ ۱۵:۲۸:۱۴

کارشناس شماره ۱

سلام وقت بخیر گیاه تو خونه است ؟

۱۴۰۱-۰۳-۳۰ ۰۱:۰۴:۰۷

علیرضا زارع

تو خونه است ولی با در 30 40 سانت فاصله داره و در همیشه بازه

۱۴۰۱-۰۳-۳۰ ۰۱:۰۹:۱۱

کارشناس شماره ۱

این گیاه باید در هوای آزاد نگهداری بشه ، گیاه رو به تراس و محیطی سایه منتقل کنید . آبیاری را در زمانی که خاک نسبتا خشکه انجام بدید و در این فصل به گیاه به اندازه ی کافی آب بدید .

۱۴۰۱-۰۳-۳۰ ۰۷:۰۳:۴۰

علیرضا زارع

ببخشید این گل یشم من داره ازبین میره زیر گلدونیش کمی آب داشته و می‌بینید با در کمی فاصله داره اگه به بیرون منتقلش کنم آفتاب نباشه دمای بیرون گرمه مشکل نداره کود بدم یانه

تصاویر ارسالی
۱۴۰۱-۰۳-۳۱ ۱۵:۱۱:۴۱

کارشناس شماره ۱

سلام کود دهی نیاز نداره بزارید بیرون در یک جای سایه ، آب زیرگلدانی را خالی کنید و زیرگلدانی را خشک نگه دارید . اگر حالش وخیمتر شد از خاک خارج کنید و وضعیت ریشه ها و زهکش گلدان رو چک کنید

۱۴۰۱-۰۳-۳۱ ۲۱:۲۰:۲۴
کافه گلدون

کافه گلدون از سال 96 با نام گلدوناریوم فعالیت خود را  آغاز کرد و در سال 97  کافه گلدان ، با تیم جوانی متشکل از متخصصین حوزه های مدیریت کسب و کار، کشاورزی، بازاریابی، روانشناسی و معماری، به راه اندازی وبسایت کافه گلدون پرداخت تا منبعی جامع برای تمامی دوست داران گل و گیاه باشد.
درباره ما

تلفن ثابت: ۰۲۱۷۱۰۵۳۱۹۳

کانال تلگرام و پیج اینستاگرام:
cafegoldoon_com@