پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت

مهوش سخی

تعداد سوال: ۱

سلام من یه گیاه بابا ادم دارم که یه برگش افتاده و نمیدونم چیکار کنم که از بین نره دوباره مثل قبل بشه ویژه

تعداد بازدید ۲۹۶

دوتا برگ دیگه خوبن اب هم هر بار خشک میشه میدم

۱۴۰۱-۰۵-۰۱ ۰۹:۵۷:۰۲

کارشناس شماره ۲

تعداد سوال: ۰

سلام وقت بخیر لطفا عکس گیاهتون رو ارسال کنید

۱۴۰۱-۰۵-۰۲ ۰۰:۱۳:۵۷

مهوش سخی

برگ‌ سنگینی کرد از ساقه خم شده متاسفانه?

تصاویر ارسالی
۱۴۰۱-۰۵-۰۲ ۰۹:۲۸:۲۲

کارشناس شماره ۲

توی عکس زردی برگ هم مشخصه لطفا پشت برگ یک پنبه مرطوب بکشید ببینید دونه سیاه روش هست؟ و رطوبت محیط به چه شکل هست؟

۱۴۰۱-۰۵-۰۲ ۲۳:۵۴:۵۳

مهوش سخی

خونه خنکه اب هم هر بار که سطحش خشک میشه میدم متاسفانه این برگش کامل داره از بین میره از دیروز تا الان برگاش زرد تر شدن ? دونه سیاه هم روش نیست

۱۴۰۱-۰۵-۰۳ ۰۰:۰۰:۲۷

کارشناس شماره ۲

اگر آفت نداره میتونید کوددهی و شروع کنید اگر تغذیه کم باشه با رویش برگ جدید یک برگ قدیمی زرد میشه حتما پتاسیم بالا ماهی یکبار بااب ابیاری فسفر بالا ماهی یکبار با آب ابیاری اسید هیومیک سه ماه یکبار با اب ابیاری جلبک ماهی یکبار به شکل اسپری پاشی بدید

محصولات پیشنهادی برای مشکل این گیاه
کود NPK 10-52-10 کود NPK 12-12-36 کود مایع هیومیک اسید protect nature کود ارگانیک جلبک دریایی
۱۴۰۱-۰۵-۰۳ ۰۰:۲۷:۵۹

مهوش سخی

دقیقا بعد برگ جدیدی که داد این طوری شد پتاسیم و فسفری که گفتید کودا جداگانه هستن که باید تهیه کنم؟

۱۴۰۱-۰۵-۰۳ ۰۰:۳۱:۳۱

کارشناس شماره ۲

بله براتون لینکشو گذاشتم روش کلیک کنید براتون ارسال میشه

۱۴۰۱-۰۵-۰۳ ۰۲:۲۲:۰۷
کافه گلدون

کافه گلدون از سال 96 با نام گلدوناریوم فعالیت خود را  آغاز کرد و در سال 97  کافه گلدان ، با تیم جوانی متشکل از متخصصین حوزه های مدیریت کسب و کار، کشاورزی، بازاریابی، روانشناسی و معماری، به راه اندازی وبسایت کافه گلدون پرداخت تا منبعی جامع برای تمامی دوست داران گل و گیاه باشد.
درباره ما

تلفن ثابت: ۰۲۱۷۱۰۵۳۱۹۳

کانال تلگرام و پیج اینستاگرام:
cafegoldoon_com@